Dilema u vezi kupovine 6-žičanog basa...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Dilema u vezi kupovine 6-žičanog basa...
Kupio bih bass sa 6 zica do nekih 700 eura,moze i polovan...Dajte mi neki predlog,sugestiju pa i ponudu!!!Pozzz
Re: Dilema....
vjerovatno ce ti svako postaviti ovakvo pitanje ...
Koju vrstu muzike sviras ?
Koju vrstu muzike sviras ?

Re: Dilema....
Sestozicani se i ne nalaze bas cesto u oglasima... Trb 1006 ti je 1000e, ima neki Mania bass u Maricu za 64000, mozda bi mogao da narucis Ibanez SR 506 u Mixu? Ovo zadnje je ja mislim najrealnije za te pare... Samo nemaju ga sigurno. Sve mora da se narucuje... Takodje ima jos jedna Yamaha (Myang?) u Mitrosu, ali joj ne znam cenu mada bi trebala da bude tu negde oko 1000...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Re: Dilema u vezi kupovine 6-žičanog basa...
Tu Maniu kod Marića zaobiđi u širokom luku!
I traži ili Ibanez SR506 ili recimo korejskog Spectora Legend koji se može uklopiti u taj budžet...
I traži ili Ibanez SR506 ili recimo korejskog Spectora Legend koji se može uklopiti u taj budžet...
Potpisujem, bas je krajnje los i prilicno je precenjen.Tiki the Boyler wrote:Tu Maniu kod Marića zaobiđi u širokom luku!
U vezi te Manije
. Bas je takvo njesra, pomenuo sam ga cisto zato sto znam da je dostupan i najeftiniji. Lepo izgleda na oko ali je daska. Plus mu je visio neki potenciometar sto godina dok ga ovi iz Marica nisu "zakrpili". Dakle ovo nikako. Nazalost, mislim da ti se sve svodi na narucivanje.
*ps

Ovo je maltene sve na netu sto ima o toj dasci: http://www.stargoat.co.uk/acatalog/Mania_Bass.html
*pps
Auuuu al se Maric ugradio?!

*ps
Ja prvi put cujem za Mania baseve... Ne znam ko ga to ceni da bude precenjen. Mozda matori Maricvbraca wrote:Potpisujem, bas je krajnje los i prilicno je precenjen.Tiki the Boyler wrote:Tu Maniu kod Marića zaobiđi u širokom luku!

Ovo je maltene sve na netu sto ima o toj dasci: http://www.stargoat.co.uk/acatalog/Mania_Bass.html
*pps
Auuuu al se Maric ugradio?!
Đole ti li si??
ćuti i juri onog lika za JM2,samo postupi po zadatku

ćuti i juri onog lika za JM2,samo postupi po zadatku