Inace, nasao sam coskove, metalne , mat crne boje kao i rucku, koja je slicna ovoj na slikama.
Materijal za oblaganje sam takodje nasao, skoro pa isto kao tolex.Ima ga u Krem, Sivoj, Crnoj i Braon\trula visnja boji i ima jos jedan crni sa drugacijom texturom.Sirok je 140cm a metar je 665din.Predpostavljam da se u vecim gradovima moze naci i veci izbor.Potenciometre i 'kapice' jos treba pronaci posto su ugh "ulegnuti, 4mm, sa nekim zarezom i za ugradjivanje na plocu" valjda ih ne proizvode vise ili tako nesto, al verovatno ce moci neki noviji da se ugrade.
I to je to manje,vise.Jedino jos imam problema sa odabirom materijala za izradu kutije; stolar a i cale predlazu medijapan\ivericu a ja se paranoisem da nece izdrzati materijal nosanje vamo tamo, kao sto i neki diy builderi kazu.
Jedna stvar me zanima...Da li je pametno\isplativo, dal je vredno truda da se pravi nova ploca na kojoj su kontrole, cisto radi estetike da ne kombinujem squeaky clean kutiju, coskove i sve zivo sa izlizanom plocom? Ne znam dal se to moze odstampati kod nekoga ili staviti nalepnica da lici na nesto?