Sub 1 Music Man Bas Gitara - Imam Problem S Vratom!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sub 1 Music Man Bas Gitara - Imam Problem S Vratom!
ljudi imam music mena vec tri godine ne znam da li treba da ga nosim na setupovanje i imam problem kada zavijem zicu cujemi se neki zvuk kao da se vrat nateze ne znam da li neko ima ima istu gitaru da mi kaze da li je to normalno ili moram da je nosim kod majstora mozda je sipka u vratu opustila mnogo?
Re: Sub 1 Music Man Bas Gitara - Imam Problem S Vratom!
Kod vrata se cuje kao da nesto osciluje?
Imam i ja problem ali mislim da bi trebalo da je odneses na setup i da ce sve biti ok.Mislim da se malo sipka opustila, nista strasno
Imam i ja problem ali mislim da bi trebalo da je odneses na setup i da ce sve biti ok.Mislim da se malo sipka opustila, nista strasno
- KnightOfDoom
- Site Admin
Rocket je skrenuo paznju na temu. Jel sub1 (elekricna gitara) ili sub (bass) ? Cisto da znam da li da mrdam temu u gitare ili da prepravim naslov.
to je elektricna gitara sub-1,hvala ljudi predpostavljao sam da je tako samo nisam bio 100 posto siguran,ne cuje se nesto jakop ali para usi jel ima jos neko taj model kako vam se svidja ja ga imam vec tri godine i prezadovoljan sam,jedino je to sto ima malo mutniji zvuk pa je tesko navici se ali kad se naviknes.......