e ja sam svirao u F#(sa 145 i relativno je ok,kasnije sam prebacio u A),nije problem,kao dve žice deblje da imaš ispod E,meni se MNOGO više sviđa nego kasičan E štim,ima svoju draž ali ti treba IZUZETNO jako pojačalo i naravno da je instrument aktivan,instrument (Vamp) je strava jak zato što su ga raskopali,da može da se uglavi 175,koju kupuješ kao warwickov komplet,meni uvek više znači ta niža žica,sad,pitanje koliko se to čuje,pa zapravo čuje se ok,mnogo trese xD
sad,zavisi i od muzike,meni u metalu jeste korisno,onda baš osetiš lepotu štima,ekstremno jeste,ipak F# radi na 23Hz a B 31Hz (tj H al aj sad...

a sad,problem može biti pojačalo jer ti tamo centriran bass ili na 40 ili 60Hz,tako da,valjala bi neka pedala ili predpojačalo sa dobrim eq
moj neki future plan,bi bio da pored ove sadašnje bas gitare kojom sam prezadovoljan uzmem još jednu,koju ću da modifikujem za F#-G,ne treba tu mnogo,samo da ins. bude jak,jak vrat,prokopana gornja i donja kob.da bi čudo moglo da prođe,i naravno čivija kroz koju 175 prolazi.