Posto me juce malo zainteresovalo cito da pitam jel zna neko nesto o vise ovim basevima??
evo i fotki tog bass-a
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ovako nesto sam i ja razmisljao, a uz sve to ide i jos malo vintage smeka posto je bas star 30-tak godina... Nisam se ni vodio idejom da mi ovo bude primarni bass..sirac-šunka wrote:Kazu - neuporedivo bolje nego neki danasnji Squier...
Ovo mi uopste nije palo na pamet ali sad mi ima logike... mislim da bi se mozda moglo resiti da se ceo vrat predje epoxijem pa sve da bude u istom nivou i da nema prelaza izmedju dva razlicita materijala kacenja zveketanja i da je sve smooth pod prstimasirac-šunka wrote:Jedino sto ja mogu da dodam, jednom sam svirao neku kopiju jazz bassa sa ovim velikim cetvrtastim inlay-evima (kako vec da kazem kad nisu tacke), a mozda je bas i bila Maya. Anyway, bass je bio takodje konvertovan u fretless i to je nekako stvaralo ruzan osecaj, iako je zvuk bio ok. Verovatno, posto je bila neka jeftinija kopija u pitanju, inlayevi nisu bili lepo upasovani i uvek su pomalo zakacinjali ili zvecali i jednostavno smetali na takvom fretless basu. Ne bi me zacudilo da ova Maya ima bash isti problem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest