Pa da napravite neki sistem bodovanja clanova, svi moug da glasaju osim za sebe, toliko i toliko negativnih bodova toliki i toliki ban i ostala zabavne stvari...Rocket Roll wrote:Mislim da te primedbe idu na račun članova.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Pa da napravite neki sistem bodovanja clanova, svi moug da glasaju osim za sebe, toliko i toliko negativnih bodova toliki i toliki ban i ostala zabavne stvari...Rocket Roll wrote:Mislim da te primedbe idu na račun članova.
Zanimljiva ideja. Videćemo da li to može da se učini.sirac-šunka wrote: Pa da napravite neki sistem bodovanja clanova...
Doolio wrote:ja ne vidim neki veci problem, pa ovo je zajednica kao i svaka druga, recimo ja sam trenutno muzicki neaktivan iz odredjenih razloga i sta, da ne pisem nista? gotivim da kenjam ovde s ljudima i o muzici i generalno i zato kenjam u sve i svasta i u nekim opstim raspravama, nisam skoro nista napravio, ne mogu da kacim u 'vasi radovi', nemam neko ekstenzivno znanje tehnicko (osim mozda o nekim muzickim zanrovima da pisem, ali nije to toliko potrebno, dovoljne su diskusije) pa ne postavljam reviewove i te stvari, takodje me trenutno ne interesuje nesto slicno, pa ne postavljam ni tehnicka pitanja, nisam pisao skoro tekstove, pa ih ne kacim itd.
Pa sad...kako cija ruka ,ja sam bas mekancvrsta ruka moderatora
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest