1200$ u Detroitu D nisam napravio takvu kombinaciju ovde je nikada ne bih kupio jer je 1300+eChord-Master wrote: Koliko si je platio?
Fender Stratocaster Dilema: Am. Std ili Am. Dlx?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Sratocaster dilema
Cestitke, blago tebi.
Ja cu moju novu gitaru morati da pazarim kod ovih domacih lopova, ipak...

Ja cu moju novu gitaru morati da pazarim kod ovih domacih lopova, ipak...

I Ja čestitam i želim da te služi dugo i lepo.
Uz to imam jednu molbu.
Da li možeš da uslikaš (ili bar malo opišeš logo na ovoj gitari) jer , koliko vidim nije onaj standardni, decal (kako smo skoro diskutovali u jednoj drugoj temi)?
Da li se tu radi o livenom metalu (ili nešto što liči na to) postavljenom na hadstock?
Gde je stavljen serijski broj (verovatno pozadi jer ga napred ne vidim)?
Ovo pitam jer mi je palo na pamet da i ja na mojim gitarama počnem stavljati logo sličnom metodom (a možda i baš takvom) - čak sam i teorijski razradio tehniku za to
.
Hvala unapred.
Uz to imam jednu molbu.
Da li možeš da uslikaš (ili bar malo opišeš logo na ovoj gitari) jer , koliko vidim nije onaj standardni, decal (kako smo skoro diskutovali u jednoj drugoj temi)?
Da li se tu radi o livenom metalu (ili nešto što liči na to) postavljenom na hadstock?
Gde je stavljen serijski broj (verovatno pozadi jer ga napred ne vidim)?
Ovo pitam jer mi je palo na pamet da i ja na mojim gitarama počnem stavljati logo sličnom metodom (a možda i baš takvom) - čak sam i teorijski razradio tehniku za to

Hvala unapred.
Serijski broj je pozadi a logo je ispod laka, tj kad predjes prstima preko njega ne primecuje se da je tu...
- Guitar_thrill
- MF veteran
u jbtistiqrac wrote:Stigao je american deluxe v neck strat

E ovo već odstupa od mog konceptaistiqrac wrote:... logo je ispod laka, tj kad predjes prstima preko njega ne primecuje se da je tu...

Mislio sam da je reljefast

U svakom slučaju imaću jako originalan logo.
Hvala na informacijama.