Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma ok, to stoji... Mozda se nisam dobro izrazio...Rocket Roll wrote:(Ima različitih škola sviranja gitare, Rax. Satrijani svira na clean kanalu one svoje zveri, a drajv dolazi sa Bossovog DS-1. I ko će da kaže da mu je zvuk loš?)
Ma skoro nemoguce je uporediti bilo koji komad opreme, bar ne kod nas gde je skoro nemoguce naci 2 proizvoda koja te zanimaju u istoj radnji. Btw kroz Classic 30 sam svirao Blade Texas Classic-om tako da je taj test u potpunuosti irelevantan, bar u mom slucajuRocket Roll wrote:Pojačalo mora da svira pored drugog pojačala da bi procenio šta ti se više dopada... to je velika istina, važi za svaki komad opreme koji se poredi sa drugim komadom opreme. Pošto to kod nas nije uvek moguće, moraš dobro da pamtiš šta si čuo i porediš sa onim što testiraš posle njega. Pomaže i deliti pojačala po "porodicama" u koje spadaju. Na primer, čuo si Peavey Classic 30, nije te oduševio - lepo, ostavi Fenderov clean na stranu za neko vreme i idi probaj nešto drugo, Randalla, VOXa, itd.
Prvo, nemaš ti kantu, to te je neko nalagao, drugo, uboo si poJentu, barem što se VOXa tiče - middle of the road između Fenderovog cleana i олд скул Maršalovog drajva. Koliko mlađe generacije srpskih gitarista propuštaju zbog tužne činjenice da kod nas nema dovoljno VOXova...Duane wrote:...zato mene vox pali, jer ima mnogo lep klin i mnogo lep dist, iako ja imam kantu naspram onoga na sta mislim AC 30 koji su ganjali richi rori i kompanjoni...
Being aware of danger that I could sound like an idiot I must ask you: Wtf is this???TeH BreWtalZ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest