Da li je kasno?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li je kasno?
Ja sam poceo sa 16 da sviram gitaru... Ali sam svirao klavijature kao klinac...
- Highway One
A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno
Pod hitno zakljucati ovu temu i preseliti je u "sve i svasta" da je ljudski demoliramoHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno

Ne razumem te,sviraj i nemoj puno da brines a ako neces da sviras idi igraj basket ,fudbal sta god volisHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno

- Highway One
OkCritical wrote:Ne razumem te,sviraj i nemoj puno da brines a ako neces da sviras idi igraj basket ,fudbal sta god volisHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno
P.S
Vec igram basket

Nikad neces prziti k'o Paul Gilbert, ili Steve Vai...Highway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno

Odustani!
Z*Z*Z wrote:Pod hitno zakljucati ovu temu i preseliti je u "sve i svasta" da je ljudski demoliramoHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno![]()
![]()
![]()

- Highway One
MOZEEEZ*Z*Z wrote:Pod hitno zakljucati ovu temu i preseliti je u "sve i svasta" da je ljudski demoliramoHighway One wrote:A da li na sposobnost sviranja mnogo utice i velicina prstiju , posto moj i nisu neshto , nisu mali , ali nisu nishta posebno![]()
![]()
![]()

Ali da se ne zeate na moj racun

Zezajte se na racun narodnjaka

[youtube]a0shJyqmTSs&eurl=[/youtube]
Haahhahaha
bolest

- mislim_stvarno
Kasno ti je za sve....
Svi velikani su produkt genetskog inzinjeringa, pravljeni su sa extra slim prstima, i u mozak im je implementirana kompletna muzicka teorija od nastanka sveta do danas...
Svi velikani su produkt genetskog inzinjeringa, pravljeni su sa extra slim prstima, i u mozak im je implementirana kompletna muzicka teorija od nastanka sveta do danas...
ma neveruj ti njima nista... kazem ti ja NIJE KASNO!!! xD
Ma nije kasno..evo tek je 22:28! 

- Highway One
Vise nije , sad je 22:45xspaceman wrote:Ma nije kasno..evo tek je 22:28!

Hehe, drago mi je da si skont'o ovu temu kako treba. Znaci nije kasno i samo cepaj...
mogu i little hand ljudi da shredaju
mozda manji problemi oko nekih jebenijih skala,ali i to se da prevazici
ja na svu srecu imam lopate
mozda manji problemi oko nekih jebenijih skala,ali i to se da prevazici

ja na svu srecu imam lopate

ako mislis da su mali a ti radi na tehnici...........
svaki "djoka" moz da napravi dete........
svaki "djoka" moz da napravi dete........