Napojni trafo sa univerzalnim primarom (110V, 125V, 150V, 220V i 240V) je bio montiran kroz sasiju pa da ne bi morao praviti nosace brusilicom sam skratio sasiju. Poskidao sam sve sa sasije. Izbusio 5 manjih rupa (ostale su vec bile na sasiji). Malo smiglanja i farbanje u crno zbog zastite. Postavio keramicka postolja sa retainer-ima i shield-om, trafoe i prethodno ociscene terminal strip-ove. Dva dana bez mnogo posla na radnom mestu su iskoriscena za lemljenje i evo male full lampaske sprave (ECC83, EL84 i EZ80) pod radnim nazivom WIDOW.
Trafoe sam "pocastio" novim naradzastim izolacionim papirom cisto estetike radi. Mozda jos ofarbam u crno jezgro napojnog trafoa.
Najveca zajebancija je bila naci u Novom Sadu in line postolje za osigurac. Trebalo je da obidjem 5 specijalizovanih radnji (elektronika).

Pre nekih sat vremena sam je upalio sa nekom starom istrosenom EL84 cisto da vidim radi li. Malo sam je utesio sa ozvucenom akustarom. Kad stigne drugar sa Strat-om ubacicemo novu EL84 pa da cujemo.
Branislav