VOX Cooltron CT03BT Brit Boost?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: VOX Cooltron CT03BT Brit Boost?
dve reci... stig'o...
Oooooooooooooo... Kad i gde cemo da je oprobamo?Duane wrote:dve reci... stig'o...

kod ja, jer lepo pase na lampu od voxa... a kakav sam zvuk nakrpio, kao Tocak - Perle, original... ORIGINAAAAAL... ili Rory - do you read me... aaaaaa pedala je da se izrazim na srpskom-seljackom "VRH VRHOVA SVIH FULOVA EKSTRA" xD
aj navrati sjutrah kad mozes, ja neidem u skolu sutra kao neki raspust neka lozhana... znaci ZIVEO EHX(effecting rock n' roll since 1968) !!!
ps. da sam vise strucniji napisao bi review, koga zanima pedala moze da pita, ja cu mu odgovrim na nekom "rock jeziku"(videti sinisakeov potpis) i pokusam da objasnim sta cini ovaj mocni rendzer od pedale... ma teksaski ne mocni... xD
aj navrati sjutrah kad mozes, ja neidem u skolu sutra kao neki raspust neka lozhana... znaci ZIVEO EHX(effecting rock n' roll since 1968) !!!
ps. da sam vise strucniji napisao bi review, koga zanima pedala moze da pita, ja cu mu odgovrim na nekom "rock jeziku"(videti sinisakeov potpis) i pokusam da objasnim sta cini ovaj mocni rendzer od pedale... ma teksaski ne mocni... xD
Re: Vox Brit Boost
Hey Friedman, imali su je kad sam ja zadnji put gledao...ako nisu rasprodali u medjuvremenu...cijena je bila 250eura...Precijenjeno! Mada su im za EHX sve cijene za jedno 50% nabudzene...Metal Muff 122 eura, Small Clone 98 eur, English Muffn 250 eur, a za one skupe poput Deluxe Memory Mana nemoj ni da pitash...cini mi se da bi mi za nega trazili preko 300...friedman wrote:Ovih dana treba da odem do radnje pa ti javljam. Cak iako nemaju na lageru, mislim da mogu da nabave sve od EHX-a... Aj javljam ti na PP, da ne spamujem temu.
Auuu, ne zelis da znas koliko je bio Deluxe Memory Man kad sam zadnji put pitao...
Sjecam se samo da je broj pocinjao na 4.
A metal muff bas nesto meracim sad kod njih, dali bi popust na kes, pa ispadne oko 100. Ne znam je li previse, tj. koliko je u Srbiji?

A metal muff bas nesto meracim sad kod njih, dali bi popust na kes, pa ispadne oko 100. Ne znam je li previse, tj. koliko je u Srbiji?
250 za mafina???? ja ga uzo za 160... xD
Gde? Jel to neki popust na ehx pedale?
Cestitam Duane.
Snimi nesto kad budes mogao...

Snimi nesto kad budes mogao...
cu snimim cim nabavim proper device... jbg pokusavam da nabavim to cudo jos od juna, al nejde... i onda konacno dobijem lovu i kupim ehx, mada bolje vako', ja sam zadovljan ovim cudom i previse... zaista mocna sprava! cu snimim obecavam! xD
Rekoh ti ja...kod ovih je sve oh EHX nabuzeno za 50%...160+50%=240eur...Duane wrote:250 za mafina???? ja ga uzo za 160... xD
Ej, ljudi, predlazem da se MF organizuje i pokloni duaneu neku muzicku karticu.
Odlicno zvuci ova sprava, cestitam na kupovini!

Odlicno zvuci ova sprava, cestitam na kupovini!
- sirac-šunka
- vragolan
Cestitam na English Muffin-u, definitivno najkewl pedala, mislim da mi je ta jos i omiljena.
Cestitam i na izboru rodjaka koji su ti svojim nesebicnim novcanim rodjendanskim poklonima omogucili kupovinu
Eh, da sam ja imao takve rodjake
Cestitam i na izboru rodjaka koji su ti svojim nesebicnim novcanim rodjendanskim poklonima omogucili kupovinu

Eh, da sam ja imao takve rodjake

hvala vam na cestitkama ljudi, definitvno cu snimim cim sredim komp(zvucna, zvucna... hm.. sinisakeov predlog... zvucna... world domination xD)!
a rodjaci se raznjezili jer sam se preselio iz zavicaja rodnog moga kraja pa su bili velikodusni!
a rodjaci se raznjezili jer sam se preselio iz zavicaja rodnog moga kraja pa su bili velikodusni!
- sirac-šunka
- vragolan
Aha! Nista ondak sutra se selim, osh cimera? 

cek da proverim sa caletom... uglavnom je on head of the house