Doolio dilanesque: "Uradio sam se u Paint-u"
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Doolio dilanesque: "Uradio sam se u Paint-u"
pa de je link od te pesme?
mislim stvarno dajte link
mislim stvarno dajte link
this lack of zainteresovanost for mjuzika with me mejkz me a saaad panda:(
- mislim_stvarno
Nemam ja nikakav link...vasko wrote:mislim stvarno dajte link

Doolio wrote:this lack of zainteresovanost for mjuzika with me mejkz me a saaad panda:(

Ja hocu vise da cujem tu pesmu!

pa nema pesme, treba korteks da odradi matricu, nije zavrsio i da mi posalje da otpevam, pa onda da se miksuje.
Ocu od prvog rasprodatog tiraza da mi kupite neki dobar kabl da nemoram da docrtavam 

koji bre tiraz kad me svi iskulirase:)
Jao bre sine, obrishi sline
bice ovih dana, majku mu...slavim slavu sad preko vikenda, ali videcu da bude najskorije moguce...A nisu te ljudi iskulirali samo im treba vremen da se psihichki pripreme za toliku slavu koju angazhman sa tobom nosi, pa sada vagaju u sebi, jesu li dorasli tome.

a to, pa onda okej, naravno da nisu dorasli, nisam ni ja, svi cemo pomreti od esida za deset godina, e sad kad smo to resili, da radimo tu muziku:)
e ljudi, ljudi, niko nece da radi sa mnom, duejn me kovao u zvezde nekad, a sad nece da se javi, korteks se ucutao cim sam rekao da mislim zapravo na bend...eto, osudjen sam na kantautorstvo i internet saradnju:(
ja necu da se javim??? ja??? evo javljam se... sta treba? 
if i can, i shall help

if i can, i shall help

Last edited by Duane on 24 Nov 2008, 23:36, edited 1 time in total.
- Rocket Roll
Стори оф аур лајвз. Ono što je zapravo potrebno jeste - ugovor za izdavanje. Ili - gaža. Jedino je novac neodoljiv. 

koja gaza bez ljudi/pesama/proba?:)
duejn:
pa nista, reko, ko oce da pravimo ziku, nek se javi, a reko necu u 'potraznja muzicara' posto mi ne treba profi bend da sastavljam od vajnih muzicara koji ce da se jave na mobilni, nego mi je gotivnije da se zebavamo i pravimo ziku, a o profijanstvu o tom po tom:) znaci ono, probe ovo ono, tekstovi, muzika bleja i tako to...a gaza ce da padne kad bude bilo materijala za istu:)
duejn:
pa nista, reko, ko oce da pravimo ziku, nek se javi, a reko necu u 'potraznja muzicara' posto mi ne treba profi bend da sastavljam od vajnih muzicara koji ce da se jave na mobilni, nego mi je gotivnije da se zebavamo i pravimo ziku, a o profijanstvu o tom po tom:) znaci ono, probe ovo ono, tekstovi, muzika bleja i tako to...a gaza ce da padne kad bude bilo materijala za istu:)
a kul, ako ti bude trebao neko ko ima stratokastera meksikanca sa serijskim brojem mz4110667 i pivskim entuzijazmom znas koga da kontaktiras 

vazi, znaci, ti si za? oke, that's a start:) idemo dalje, bas, bubanj, dzitra:)
ja sam ono tekstovi/vokal/dzitra s tim sto planiram dzitru da izbacim iz kombinacije i da je koristim mozda za neko komponovanje, ali ne za realtime:)
ja sam ono tekstovi/vokal/dzitra s tim sto planiram dzitru da izbacim iz kombinacije i da je koristim mozda za neko komponovanje, ali ne za realtime:)