Meni Ernie Ball zvuce bolje. Svezije il kako vec...
Probao sam i te Gimourove Boomers zice ali ni te mi se nisu preterano svidele.
Ernie Ball 10ke za sad...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja hvalio DR, za mene ubedljivo najbolje zice dostupne na nasem trzistu...Funkomat wrote:Kad je prosli put neko hvalio DR odlucio sam da ih probam ali sam se posle jednog seta zica vratio na Ernie Ball.
Meni Ernie Ball zvuce bolje. Svezije il kako vec...
Probao sam i te Gimourove Boomers zice ali ni te mi se nisu preterano svidele.
Ernie Ball 10ke za sad...
U mix music-u.Duane wrote:funkomate gde si kupio te djilmorove? to bi zelia probati, mislim zna dejv sta svira...![]()
Posto dugo nisam svirao el. gitaru, pre oko godinu dana sam kupio novu, i kreno da probam razne zice (da vidim sta mi lezi). Ostao sam na Dean Markley-ju i zadovoljan samirvas wrote:Jbt, ja svirao 10 godina stari dobri Dean Markley .10 , a niko ih nije spomenuo...
Meni ni jedna zica nije pukla vec godinu ili vise (da chuknem vo drvonemanjavelimirovic wrote:GHS su mi najgore...bar na mojim gitarama su stalno pucale...a meni retko pucaju zice...mozda takva tura zica...hm..ko zna.GIBSON zice su isto dobre! ERNIE BALL, GIBSON, DR nije losh uopste, i naravno ELIXIR za odlikashe...
Ja sam licno zadovoljan, 10-ke su u pitanju, mozda je subjektivno ali su to najbolje koje sam do sad ima na gitari.....a promijenio ih dosta. Sve je do ukusaHighway One wrote:Koristi li neko Rotosound žice?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest