Pomoc za kupovinu levoruke bass gitare?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pomoc za kupovinu levoruke bass gitare?
Zanima me da li mogu negde da kupim ili da narucim bass gitaru za levoruke cene do 140 evra. U Bg-u sam nasao samo par i one su sve skupe, nasao sam Aria-STBPJ-LH novu za 120 evra ali je nema u crnoj boji pa me zanima preko koga ili kako bi mogao da je kupim ili narucim? Gledao sam u Music Media Centru, ali oni kazu da preko njih ne mogu da je narucim.
Ako mislite da za te pare mogu da uzmem neku drugu gitaru za levoruke, slobodno kazite i ostavite svoje utiske.
Izvinjavam se ako je neka slicna tema otvorena, cini mi se da nije, molim vas da me razumete, vec par meseci pokusavam da pronadjem gitaru za levoruke koju bi hteo da kupim a da nije loseg kvaliteta, stvarno vise neznam sta da radim, slucajno sam naisao na ovaj forum, odusevio sam se sta sve na njemu ima i koliko korisnih informacija mogu da pokupim.
Nadam se da ce te mi pomoci.
POZ i hvala unapred!
Ako mislite da za te pare mogu da uzmem neku drugu gitaru za levoruke, slobodno kazite i ostavite svoje utiske.
Izvinjavam se ako je neka slicna tema otvorena, cini mi se da nije, molim vas da me razumete, vec par meseci pokusavam da pronadjem gitaru za levoruke koju bi hteo da kupim a da nije loseg kvaliteta, stvarno vise neznam sta da radim, slucajno sam naisao na ovaj forum, odusevio sam se sta sve na njemu ima i koliko korisnih informacija mogu da pokupim.
Nadam se da ce te mi pomoci.
POZ i hvala unapred!
Re: Pomoc za kupovinu levoruke bass gitare?
Vec si isto pitanje postavio u 3-4 druge teme, ne znam zasto ponovo pitas ono sto si vec pitao... 

lol...pa ako si pocetnik nije bitno koje ti je boje gitara...tesko da ces kod nas naci povoljnu za ljevoruke jer se prave u dosta manjim kolicinama nego za desnoruke...uzmi tu ariu i vjezbaj...
http://www.skymusic.co.yu/prodaja/gitar ... page2.html
aria stb-pj-lh 120e n.pr.
http://www.skymusic.co.yu/prodaja/gitar ... page2.html
Za tu znam, ona je od onih koju hocu da kupim ali nema u crnoj boji, tu na slici je crna ali je nema u crnoj boji, a kod njih iz nekog razloga ne mogu da je narucim.
Ako neko zna preko koga bi mogao da narucim tu gitaru, neka javi.
U svakom slucaju, hvala ti natrudu.
Poz!
ako u sky-u nemozes da narucis ariu onda tesko da ces negde drugde naci
- Routasydan
Pa da, boja je najbitnija!!!!!!
Mada ako ti neko nekad pokloni neki Fender American Series u nekoj ruznoj boji, daj je meni, nekako cu se izboriti sa neodgovarajucom bojom
Mada ako ti neko nekad pokloni neki Fender American Series u nekoj ruznoj boji, daj je meni, nekako cu se izboriti sa neodgovarajucom bojom

- The Mask AE
Insert irony here: ||Routasydan wrote:Pa da, boja je najbitnija!!!!!!
hahaha
čoveče...boja...
ako ništa odnesi kod nekog majstora i plati da ti resklopi,pa šmirgla,pa oboji gitaru,mada imam osećaj da ako nađeš takvog ima ti uzme minimum minimuma 50e...
čoveče...boja...
ako ništa odnesi kod nekog majstora i plati da ti resklopi,pa šmirgla,pa oboji gitaru,mada imam osećaj da ako nađeš takvog ima ti uzme minimum minimuma 50e...
- The Mask AE
Cuti nama je lako. Nama su natural. Long live natural. Kod tvoje je samo $ranj3 sto ima 6 zica. Mozda ti treba da odes do majstora da ti oshmirgla na 4 zice 

JOJ JE%%T3 ENE NISAM PREBROJO!!!
ću odnesem kod našeg master solara da gi orovari!
eeeda
LONG LIVE NATURAL jeeeee!!!
ću odnesem kod našeg master solara da gi orovari!

eeeda
LONG LIVE NATURAL jeeeee!!!
- Routasydan
A koje boje su vam zice? 

koje žice?

gde to ide?
omg pa ti ne znaš??
ja sam ti najbolji solo basista na šestožičanom basu bez žica...omg kakav noob

gde to ide?
omg pa ti ne znaš??
ja sam ti najbolji solo basista na šestožičanom basu bez žica...omg kakav noob

- The Mask AE
Moje su rezedo.
- sirac-šunka
- vragolan
Mislis, rezedo