Pomoć pri kupovini polovnjaka?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Pomoc pri kupovini polovnjaka
Nisam strucnjak, ali verujem da je boja veoma bitna. Naravno, ne treba kupovati losiji instrument samo zato sto nam se svidja boja, ali svakako bih radije svirao bass koji mi prija oku (kada bih birao izmedju dva sa slicnim osobinama)
Jao kako me nervirate!Ma bitna je boja covece. Pored toga sto instrument mora da bude kvalitetan i materijalima i tonom, ti taj instrument moras da VOLIS FIZICKI, da ti oblik prija i tako to. Decko, ako ti je bitna i boja go for the black!
Obojica ste u pravu i potpuno se slazem sa vama. Ako mi se gitara ne svidja fizicki, necu ni imati zelju da je sviram, zato mislim da je fizicki izgled gitare jako bitan, a meni je crna boja extra pa preferiram nju a ne sunburst. Ako to znaci da treba malo vise da se potrudim da bih kupio istu bas gitaru, istog kvaliteta ali lepse boje, to cu i uraditi. Napokon i neko da kaze da je izgled gitare bitan.Nisam strucnjak, ali verujem da je boja veoma bitna. Naravno, ne treba kupovati losiji instrument samo zato sto nam se svidja boja, ali svakako bih radije svirao bass koji mi prija oku (kada bih birao izmedju dva sa slicnim osobinama)
Ako neko zna gde bi mogao da narucim Aria bass gitaru, bio bih mu zahvalan da kaze.
POZ!!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ne vidim u cemu je problem ovde i sto toliko spustate decka. Oce covek crni bass, jaka stvar. Neki ljudi ne mogu da sviraju instrument koji im se vizuelno ne dopada. Ako moze da nadje bass koji isto/bolje/slicno zvuci , lepsi izgled ce ga samo terati da vise svira.
Mada i ja moram da dam glas protiv crne zbog prljanja, otisaka prstiju i ogrebotina. Prosto neverovatno koliko se sve to vidi na crnoj gitari.
Mada i ja moram da dam glas protiv crne zbog prljanja, otisaka prstiju i ogrebotina. Prosto neverovatno koliko se sve to vidi na crnoj gitari.
- Routasydan
To je kao kad bi rekao da ne zelis da se intimiziras sa Jennom Jameson jer je plavusa a ti volis crnke! 

Za 120 evra, bi lefty a da je pritom crne boje, i da se moze kupiti u Srbiji...
Pa srecno sa potragom, trebace ti vremena...
Pa srecno sa potragom, trebace ti vremena...
Uspeo sam da nadjem Aria-STBPJ-LH crne boje za 120 evra, imaju je u Music Media Centru u Valjevu pa ce je poslati u Bg.
Poz!
Poz!
Ma pusti ga, nepogadja me njegova provokacija, cak mi je i drago sto je nasao bas.
Kada bih se nervirao za svaku stvar sto neko kaze na forumu, mislim da bih ekslodirao...

Kada bih se nervirao za svaku stvar sto neko kaze na forumu, mislim da bih ekslodirao...

- Tiki the Boyler
- Urednik
Nema me jedan dan i napravite sranje!
@Mihael
Postavio si pitanje ali si sam sebi extremno suzio izbor. Ako izuzmeš to što si ljevoruk i što živiš u Srbiji (što su faktori na koje ne možeš da utičeš) dodato si i izuzetno nizak cjenovni rang, a onda i boju. Samim tim si sebi ekstremno zakomplikovao život. Ali... kao što smo vidjeli... uspio si naći insturment za sebe. Da li ćeš biti zadovoljan s njim... ostaje da se čuje!
Budući da si novi kolačić na Forumu bilo bi jako dobro da povedeš računa o načinu komunikacije. Smatraj se upozorenim i nemoj da ti se to ponavlja.
btw. Ubuduće pokreni temu (ali samo jednu) koja se tiče tvog problema (ako takva već ne postoji) umjesto što zagađuješ neku temu koja nema previše veze sa tvojim problemom!
@ostali
Nemojte da se palite za svaku sitnicu. Ja svaki dan na poslu slušam gomilu apsolutno nerazumnih zahtjeva i kada bih se nasikirao zbog svih vjerujte da bih 100 puta pukao do sad. Dečko nešto traži, vi mu ne možete pomoći... svako na svoju stranu.
Ako neko ima nešto da doda u vezi kupovine polovnjaka može.
Ostalo... ne može!
@Mihael
Postavio si pitanje ali si sam sebi extremno suzio izbor. Ako izuzmeš to što si ljevoruk i što živiš u Srbiji (što su faktori na koje ne možeš da utičeš) dodato si i izuzetno nizak cjenovni rang, a onda i boju. Samim tim si sebi ekstremno zakomplikovao život. Ali... kao što smo vidjeli... uspio si naći insturment za sebe. Da li ćeš biti zadovoljan s njim... ostaje da se čuje!
Budući da si novi kolačić na Forumu bilo bi jako dobro da povedeš računa o načinu komunikacije. Smatraj se upozorenim i nemoj da ti se to ponavlja.
btw. Ubuduće pokreni temu (ali samo jednu) koja se tiče tvog problema (ako takva već ne postoji) umjesto što zagađuješ neku temu koja nema previše veze sa tvojim problemom!
@ostali
Nemojte da se palite za svaku sitnicu. Ja svaki dan na poslu slušam gomilu apsolutno nerazumnih zahtjeva i kada bih se nasikirao zbog svih vjerujte da bih 100 puta pukao do sad. Dečko nešto traži, vi mu ne možete pomoći... svako na svoju stranu.
Ako neko ima nešto da doda u vezi kupovine polovnjaka može.
Ostalo... ne može!