Doolio dilanesque: "Uradio sam se u Paint-u"

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Critical
PedoBear

Re: Doolio dilanesque: "Uradio sam se u Paint-u"

Post by Critical » 25 Nov 2008, 13:47

Raspade se CriD ,hahahahahahahah
btw konjino :mrgreen: dodji na jebeni MSN ,uradio sam ono "Tvoj kraj" :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 25 Nov 2008, 15:21

e, jebu me na faksu samo tako, ne znam de sam, al doci cu kad uzmognem, ne seri da si uradio, taj rad:)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 25 Nov 2008, 17:26

Ej ljudi objasnio sam na temi Jam Session shta mi se desilo tako da ochekujte materijal tek za neko vreme, a ti Doolio ono shto sam ti obecao cu probati malo ranije...elem bacite pogled tamo, oduzhi se rad na ovoj stvari...tj. nikako da imam vremena i zdravlja :(

Evo ako niko nece, mogu ja da sviram bubnjeve sa tobom Doolio. :) Nisam car bubnjeva, ne sviram ni prosechno, ali imam dobrih momenata i live iskustva :lol: :lol:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 25 Nov 2008, 21:06

eto ga i bubnjar, taj rad:)

ma brate, bitnije mi je da si normalan lik nego da peres bubnjeve, bilo bi mi do jaja i da nikad nisi video bubnjeve, a oces da pravimo ziku, naucio bi da ih nabadas za pola godine barem nekako:) mislim, ko da ja pa nesto znam:)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Nov 2008, 09:47

Doolio wrote:eto ga i bubnjar, taj rad:)

ma brate, bitnije mi je da si normalan lik nego da peres bubnjeve, bilo bi mi do jaja i da nikad nisi video bubnjeve, a oces da pravimo ziku, naucio bi da ih nabadas za pola godine barem nekako:) mislim, ko da ja pa nesto znam:)
znas da slikas ;)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 14:08

to bre, ja cu da slikam u zanosu, a vi przite neke rifove iza:)

friedman

Post by friedman » 26 Nov 2008, 14:48

A šta znači dilanesque? :?: :oops:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 26 Nov 2008, 15:18

Pa to je mozhda Rocket-ova kovanica, a trebalo bi da znachi pesma u Bob Dillan fazonu. :) Jedino shto nece uopshte biti u TOM fazonu :lol:

Btw, ono od iznad, da Doolio slika a mi u pozadini drndamo totalno nerazjashnjivu muziku je zapravo genijalna ideja. Dakle ja cu da se izdrkavam kao najveci retard na bubnju, ali cu levom nogom da drzhim ritam, tju. beat, na hi-hat-u (chisto da ne ispadnemo iz ritma :lol: ), a ostali popale efekte, megatone efekata, ali bez dstorzije(samo u specijalnim sluchajevima, kada je kulminacija "pesme") i tako, u zanosu, pichimo neki noise, elektro space stoner ala Acid Mothers Temple. Doolio krece sa praznim platnom naravno, slusha nas sve vreme i deluje kao ljudski ekvilajzer, dakle mrda svoje ruke u skladu sa nashom bukom, tj. njenim peek-ovima :D , i na kraju pesme, se platno okrece ka publici i ljudi vide shta smo svi zajedno, u kreativnom bunilu, odradili. Kad odsviramo tipa 5-6 pesama, a svaka traje po nekih 15-20 minuta, onda na kraju najbolje ribe iz prvog reda dobijaju ove slike na poklon a mi njih.

Znam da deluje kao totalna zajebancija, ali ja sam mrtav ozbiljan. Stekli bi kultni status posle prve svirke. Ovo je genijalno.

Shta mislite? I ko zheli da se prikljuchi? I kako bi se zvali? :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 15:46

ahahah, blesav si sto posto:) al neka fala, ja sam prilicno konvencionalan lik sto se tice svirke:)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 26 Nov 2008, 20:18

Onda nishta(tj. necu da sviram bubanj). Totalno sam se bio napalio na ideju, ma daaaaaaj Doolio, ajde mozhda nas ubace i na neki free jazz fest, totalno odlichna ideja, zashto necesh???

Zaaaaaaaaaashto? :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 20:30

a jebiga kad si previse mastovit, sta se palis kad je sve bila debilna sala:)
a necu zato sto ocu da imam normalan standardan bend jednom u zivotu posle deset godina jebatanja:) i da lepo pravim pesme i pevam i svirkam i tako to, slikanje mi je struka i to je okej, muzika mi je totalno drugi ventil i trip, tako da, cak i kad bi takva vrsta nastupa bila uobicajena praksa, ne bih je primenjivao, nadam se da kapiras sta ocu da kazem:)
a teo si da sviras bubanj i pre nego sto ti je palo na pamet slikanje ccc

ajoj raspade mi se bend, a nismo se nasli nijednom, takva je moja sreca...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 26 Nov 2008, 20:36

Doolio wrote:muzika mi je totalno drugi ventil i trip, tako da, cak i kad bi takva vrsta nastupa bila uobicajena praksa, ne bih je primenjivao, nadam se da kapiras sta ocu da kazem:)
Ne kapiram shta si ovim hteo da kazhesh. :)

A naravno da sam i dalje za to da se nadjemo neki put i da budem u ulozi bubnjara, why the hell not? :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 20:43

ocu da kazem da mi je slikanje totalno druga sfera od muzike i u zivotu i u vugli i da ih stvarno ne bih mesao cak i kad bi to bila uobicajena praksa, valjda sam sad bolje objasnio:) evo jos malo da objasnim, ja vec deset godina ne radim ni sa kim i toliko mi fali klasicna institucija benda u onom najgenerickijem, najstandardnijem smislu da bi dao levo jaje da sam u doticnom:)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 26 Nov 2008, 20:44

Cortex wrote:Dakle ja cu da se izdrkavam kao najveci retard na bubnju, ali cu levom nogom da drzhim ritam, tju. beat, na hi-hat-u (chisto da ne ispadnemo iz ritma :lol: ), a ostali popale efekte, megatone efekata, ali bez dstorzije(samo u specijalnim sluchajevima, kada je kulminacija "pesme") i tako, u zanosu, pichimo neki noise, elektro space stoner ala Acid Mothers Temple. Doolio krece sa praznim platnom naravno, slusha nas sve vreme i deluje kao ljudski ekvilajzer, dakle mrda svoje ruke u skladu sa nashom bukom, tj. njenim peek-ovima :D , i na kraju pesme, se platno okrece ka publici i ljudi vide shta smo svi zajedno, u kreativnom bunilu, odradili. Kad odsviramo tipa 5-6 pesama, a svaka traje po nekih 15-20 minuta, onda na kraju najbolje ribe iz prvog reda dobijaju ove slike na poklon a mi njih.
Daj bre Doolio ovo je totalno genijalna ideja, moramo ovo da odradimo!
Ajde onda na par svirki odradimo jednu ovakvu i nazovemo to "koncert iznenadjenja", jel mozhe bar to???!?!?!??!?

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Nov 2008, 20:53

jao bre:) ne moze zato sto mi nije takav trip sa slikanjem, nisam neki urbani filozofski antiumetnik i slikam u tisini, studiozno i sam uz koncentraciju i to prilicno realisticne tripove, stavise, taj neki moderni talas me zesce smara, znaci tipa poslednjih stotinak godina:)
jebiga, sad se osecam ko da ti otimam neki san, ko da sam neki gad, al stvarno kolko se ti lozis, tolko se ja antilozim jebiga...

Post Reply