btw konjino

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
znas da slikasDoolio wrote:eto ga i bubnjar, taj rad:)
ma brate, bitnije mi je da si normalan lik nego da peres bubnjeve, bilo bi mi do jaja i da nikad nisi video bubnjeve, a oces da pravimo ziku, naucio bi da ih nabadas za pola godine barem nekako:) mislim, ko da ja pa nesto znam:)
Ne kapiram shta si ovim hteo da kazhesh.Doolio wrote:muzika mi je totalno drugi ventil i trip, tako da, cak i kad bi takva vrsta nastupa bila uobicajena praksa, ne bih je primenjivao, nadam se da kapiras sta ocu da kazem:)
Daj bre Doolio ovo je totalno genijalna ideja, moramo ovo da odradimo!Cortex wrote:Dakle ja cu da se izdrkavam kao najveci retard na bubnju, ali cu levom nogom da drzhim ritam, tju. beat, na hi-hat-u (chisto da ne ispadnemo iz ritma), a ostali popale efekte, megatone efekata, ali bez dstorzije(samo u specijalnim sluchajevima, kada je kulminacija "pesme") i tako, u zanosu, pichimo neki noise, elektro space stoner ala Acid Mothers Temple. Doolio krece sa praznim platnom naravno, slusha nas sve vreme i deluje kao ljudski ekvilajzer, dakle mrda svoje ruke u skladu sa nashom bukom, tj. njenim peek-ovima
, i na kraju pesme, se platno okrece ka publici i ljudi vide shta smo svi zajedno, u kreativnom bunilu, odradili. Kad odsviramo tipa 5-6 pesama, a svaka traje po nekih 15-20 minuta, onda na kraju najbolje ribe iz prvog reda dobijaju ove slike na poklon a mi njih.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests