Hohner st 57
u solidnom stanju je, zvuk super. Nudi mi je jedan covek pa ne znam koliko bih mogao da ponudim.
ova u sredini

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nemoj da dozvolis da te navuce na foru.Dusan wrote: Nudi mi je jedan covek pa ne znam koliko bih mogao da ponudim.
Može da bude svašta, ali najverovatnije su u pitanju sedla ili nut ili najverovatnije obe stvari. Moraš da znaš koliko u nju treba uložiti pa mu za toliko spusti cenu ili traži da on dotera gitaru do ispravnosti. Ja sam se malo zeznuo i nisam dobro pregledao jedan Les Paul pa je u nju trebalo uložiti više nego što sam očekivao.Dusan wrote:covek trazi 200e, kao sto ste i vi predlozili.
ceo dan sam je poredio sa svim gitarama koje sam mogo da nadjem, iznenadio sam se koliko dobro zvuci - rame uz rame sa fenderom iz 70 i neke,a od moje vester sa SCN magnetima bolja .
posle poredjenja cvrsto sam odlucio da je uzmem, (i naravno) ALI...
covek mi je napomenuo da nije istonirana kako treba, pa ajde reko kad je sigurno uzimam da sredim to. Nema sanse da se e1 istonira, sedlo dodje do srafa od tremola i ne moze dalje, a fali mu otprilike 1-2 milimetra da bi mola da se sredi. Dali je moguce da je zbog starih zica ili ne znam zbog cega ne moze da se istonira
Moguće, ali baš toliko koliko ti pišeš (do kraja i treba još) malo je verovatno da su samo žice u pitanju.Dusan wrote:ovaj tip koji prodaje gitaru je skroz nemaran, njemu nista ne smeta, cak su gitara i zice bili toliko prljvi da me bilo groza da sviram na njoj, a sa druge strane covek svira neverovatno dobro, naravno narodnjak je tezgaros.
Samo me interesuje dali je moguce da zbog starih zica ne moze da se istonira.ne bih stavljao nove ako ne uzimam gitaru
nisam skontao sto si hteo da kupis gitaru,i sto si odustao ako je sve okDusan wrote:epa moram da vas razocaram, ipak su samo zice bile u pitanju
ipak sam odlucio da ne uzmem gitaru, jednostavno nemam dovoljno vremena ni za moju staru a kamoli za novu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest