Kupujem Novu Gitaru: ESP / ESP Ltd?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Kupujem Novu Gitaru: ESP / ESP Ltd?
Kupih neki dan line 6 pod x3 live-a,sad je doslo vreme da mislim o novoj gitari,moj favorit je ESP/LTD,interesuje me na koji se nacin moze doci do modela ovih gitara kod nas,ne racunajuci ponudu u mitrosu? Hvala unapred svima!!!
Re: Kupujem Novu Gitaru: ESP / ESP Ltd?
a bilo ih je i u Mega mjuziku to ti je gore, u Kneginje Zorke tako negde, near hram Sv. Sava.
Pa Mitros je uvoznik za Srbiju, ne vidim zašto bi tražio neki alternativni način nabavljanja.
Osim da loviš po prodavnicama kad će da uleti neki esp/ltd, možeš da naručiš preko Thomann-a, ali ne vidim svrhu za tim...
Osim da loviš po prodavnicama kad će da uleti neki esp/ltd, možeš da naručiš preko Thomann-a, ali ne vidim svrhu za tim...
-
Aj procitaj moj post,malo bolje,i nemoj ostavljati poruke koje nisu tacne,mitros nije uvoznik niti se bave narucivanjem.
Informiši se malo druže.
Mozda ih nema na sajtu, ali ja sam licnoprobao neke LTD i ESP jeve u Mitrosu.. dakle ima ih!!! trenutno, ne znam, ali bilo ih je...!
Posto je napisao "ne racunajuci ponudu u mitrosu", pretpostavljam da i sam zna da ih ima u mitrosu ali ga zanima ima li ih jos negde...
Izgleda da je odgovor ne.
Izgleda da je odgovor ne.

Pa da, i ja kažem da ne vidim zašto bi tražio alternativni izvor esp/ltd gitara.
- Shivering_shadE
hehe... pa nema teorije:) osim da narucujesh iz inistranstva i puknes brdo kesha za M-II kao ja:)
- tyler durden
- MF veteran
Imam ja jednu takvu gitaru, novu, i prodajem je za male pare...

-
Videh tvoju gitaru jos ranije na oglasima,hvala sto mi javljas al odo ja 15 u Ameriku malo da sljakam pa cu donesem neko zivince.Pozdrav