Meni Nije Jasno Zašto Se Ne Priča O Slashu?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Meni Nije Jasno Zašto Se Ne Priča O Slashu?
Zasto mora biti da je skidao Pagea, samo zato sto je Jimmy bio populara pre njega?! Sta znaci da su samo gitaristi iz 70-ih i 60-ih i ranije bili kreativni a ostali su kopije?! Mrzim ta razmisljaja tipa nekada su svi bili super i jedinstveni a sada je sve bleda kopija i sl...
Slash je nabacio svoj fazon, i sviracki i sto se tice stajlinga... Mnogo je teze biti faca i nabaciti svoj fazon posle nekih velikih imena, nevazno da li si pevac, gitarista ili sta god... Po nekim razmisljanjima vise nikada nece biti neceg novog, sve ce biti kopije ili pokusaji kopije... Ma daj bre, Slash je jedan od najoriginalnijih i najkreativijih gitarista, jedva cekam da izda solo album i da dokaze koja je velicina...

brate ti mislis da je meni jimmy page drazi od slasha zato sto se ranije rodio? pa ***** oca onda bi mi valjda najbolji gitarista bio karadjordje... mislim buraz da su gansi kopirali cepeline to nemoze da ne stoji... a verujem da je slashi-boy dosta kopirao jimmya, npr one penta lickove sto vrti u krug... mogao bi tab da ti napisem ako hoces pa da se igramo uoci razliku... ja npr nemogu da provalim sta su uopste gansi revolucionarno uradili u rock muzici... to nemogu da izvalim... imaju oni lepije pesmica i tako ali je to sve vec bilo odsvirano... tako da su oni BAR MENI ok bend 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Duane, mene zanima slicnost izmedju Zeppelina i Gunsa, ako mi mozes reci koje pesme, rado bih poslusao, ozbiljno 

Ni meni bas nije jasna slicnost izmedju gunsa i zeppelina...
Gunsi nisu uradili nista revolucionarno... Oni jesu revolucija!
-Osamdesete su morale krenuti dalje... Oni su zajedno sa nekim bendovima tog vremena krenuli dalje i potopili sve lose, cije ime ne treba ni pominjati...tamo je gde mu je mesto, u zaboravu!
Nego... Sto se muzike tice, pa naravno da je nista revolucionarno, ali dobar, ok bend!
I dobra ti je ova za karadjordja!
-Osamdesete su morale krenuti dalje... Oni su zajedno sa nekim bendovima tog vremena krenuli dalje i potopili sve lose, cije ime ne treba ni pominjati...tamo je gde mu je mesto, u zaboravu!

Nego... Sto se muzike tice, pa naravno da je nista revolucionarno, ali dobar, ok bend!

igzekli maj pojint... dobar bend, ali sto se mene tice nemoze zeppsima ni da prismrdi...oi_ilija wrote:Gunsi nisu uradili nista revolucionarno... Oni jesu revolucija!
a gitar trhillzhe oseti se to u sviranju i muziciranju, lickovima... neznam konkretno sta trazis... slash nije kopirao direktno page, ali je sve svoje fore zasnovao na njegovim, ako ocekujes da cujes jimmy page iz njega onda tesko, ima par lickova koje vrti i to je to, ali my point is da je to izmislio jimmy 10-20 godina ranije... nije isto, nije copy/paste, ali nije nista ni novo, nevidim nijednu novu slashovu foru, osim sto je otkrio mol/dur... kapirash?

nije da diminshujem slasha kao gitaristu, samo pokusavam da kazem da je on dignut previsoko sto se tice njegove vaznosti i sposobnosti od strane publike gansa...

- Guitar_thrill
- MF veteran
ok, to sam ja skontao, nego mi je ovo zapalo za okoDuane wrote:... mislim buraz da su gansi kopirali cepeline to nemoze da ne stoji...

neam pojma meni i dalje nekako to jeste kopija... 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Duane wrote:neam pojma meni i dalje nekako to jeste kopija...

- Drumkiller
lol....kako moze biti kopija?!?!?
znam znam... istina ume da boli...Drumkiller wrote:lol....kako moze biti kopija?!?!?
- Drumkiller
- johnny_b_good
Ko misli da je Slash los gitarista-taj loshe misli,ili je lud!!!
Al stwarno,najlakse je biti hejter takaw ih je pun....
Al stwarno,najlakse je biti hejter takaw ih je pun....
eto...
Pricalo se o Slashu
end of d story
Pricalo se o Slashu

end of d story

Ma tek smo poceli