Fender MIM Telecaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Fender MIM Telecaster
Pazario sam, tj. menjao sam gitaru Fender Stratocaster MIM, za Fender Tele MIM uz doplatu. Uskoro zvuci i dodatne slike (ovo je slikano kod proslog vlasnika, a meni su prazne baterije na aparatu
). Ja sam zasad miran neko vreme opet, mada ako ga sreca posluzi, ovaj komad ce se duze zadrzati kod mene

Re: FENDER TELECASTER MEXICO
Uz ciju doplatu?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
MOju, jer je moj strat stariji bio 2001vo kupljen 2002ge, a ovaj je 2004to, a kupljen je 2005-06te... Pragovi su kod ovoga skoro novi, a kod mene su od sviranja na dva tri praga malko poceli da se izlizavaju i tako jos neke sitnice...Ali ionako sam uvek zeleo neki TELE kao ovaj (dva singla da ima i onaj obavezni lipstik magnet da bude prisutan, naravno) pa mi nije zao ni dinara... Jeste da cu ovaj vikend verovatno se morati stisnuti za cugu i ostalo, ali sta ces...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Nice! A i jaja S klase su nice touch, classy 
Tele konza! 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Heheheehe...Doktore nista da Vam promakne! Hehehe, to je slika kod bivseg vlasnika, ja imam neki drugi model jaja...Heheh. Salim se. Za sat dva cu okaciti audio zapise, moda i ranije, pa eto da se cuje kako zvuci...A i nove slike cim se napune baterije!DrGreenthumb wrote:Nice! A i jaja S klase su nice touch, classy
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hvala!!! Si i ti TELECASTER svirach?xspaceman wrote:Tele konza!
- Highway One
Cestitamnemanjavelimirovic wrote:Pazario sam, tj. menjao sam gitaru Fender Stratocaster MIM, za Fender Tele MIM uz doplatu. Uskoro zvuci i dodatne slike (ovo je slikano kod proslog vlasnika, a meni su prazne baterije na aparatu). Ja sam zasad miran neko vreme opet, mada ako ga sreca posluzi, ovaj komad ce se duze zadrzati kod mene
![]()
Negoooo, Nesto ma podseca na viden telca
Pa trenutno nisam...imao ranije MIM telca, a nadam se da cu ga jednom imati ponovo!ne mora mim moze i cij i amer...nisam gadljiv!nemanjavelimirovic wrote:Hvala!!! Si i ti TELECASTER svirach?xspaceman wrote:Tele konza!
- Guitar_thrill
- MF veteran
moze li se znati dje si nasao fender bulleta? jel onaj krem, sto ima hotrails u bridgeu?xspaceman wrote:Pa trenutno nisam...imao ranije MIM telca, a nadam se da cu ga jednom imati ponovo!ne mora mim moze i cij i amer...nisam gadljiv!nemanjavelimirovic wrote:Hvala!!! Si i ti TELECASTER svirach?xspaceman wrote:Tele konza!Za koji dan treba da mi stigne nesto slicno...Fender Bullet, a i nesto razlicito- Fender Jazzmaster CIJ !
Re: Fender MIM Telecaster
hehehe nije taj..mada znam na kojeg mislis!
Ovaj je crven...
odlichna je to gitara (Fender Standard Tele MIM) 
Last edited by dweezil on 09 Dec 2008, 21:49, edited 1 time in total.
- Guitar_thrill
- MF veteran
okxspaceman wrote:hehehe nije taj..mada znam na kojeg mislis!Ovaj je crven...
Hvala! bice neka slikica kad mi stignu obe gitre,onako zajedno sa svom opremom!Guitar_thrill wrote:okxspaceman wrote:hehehe nije taj..mada znam na kojeg mislis!Ovaj je crven...
ja sam svirao tog drugog, i jako lepe i fine gitare, a koliko sam zakljucio nisu nesto ni skupe....cestitam u napred
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Gde si nasao Jazzmaster?xspaceman wrote:Pa trenutno nisam...imao ranije MIM telca, a nadam se da cu ga jednom imati ponovo!ne mora mim moze i cij i amer...nisam gadljiv!nemanjavelimirovic wrote:Hvala!!! Si i ti TELECASTER svirach?xspaceman wrote:Tele konza!Za koji dan treba da mi stigne nesto slicno...Fender Bullet, a i nesto razlicito- Fender Jazzmaster CIJ !