Mislim da se to zove ISKUSTVO!nenadnenad wrote:Ne mogu reci da sada znam tacno kako se pravi ovako nesto al znam dosta nacina na koji se ne pravi![]()

Svaka čast i sve čestitke!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mislim da se to zove ISKUSTVO!nenadnenad wrote:Ne mogu reci da sada znam tacno kako se pravi ovako nesto al znam dosta nacina na koji se ne pravi![]()
ja se ne bi kladio na profesionalan zvukZ*Z*Z wrote:Cestitam na trudu i na predivnom ishodu; izgleda profesionalno i verujem da tako i zvuci
Bilo sta od Fenderovih starijih glava (Bandmaster, Showman, Bassman...) ili ako imash kesha nova Voxova Ac30 CC ce ti biti extranenadnenad wrote:ja se ne bi kladio na profesionalan zvukZ*Z*Z wrote:Cestitam na trudu i na predivnom ishodu; izgleda profesionalno i verujem da tako i zvuci
malo sam se zaneo sa izgradnjom pa nisam primetio tacno u kojem su stanju zvucnici..al nije nista strasno.
ovo je dobro bilo za probu.sad cu malo da vezbam uz izradu nekih sitnih komada namestaja koje treba napraviti\renovirati za kucu pa cu probati malo kasnije da napravim jedan 2x12 kabinet.
Jedini problem koji se namece pri izgradnji kabineta je to sto nemam glavu al drug ima tranzistorsko pojacalo od 40-50w koje bi moglo da posluzi neko vreme dok ne nabavim nesto normalno....sta bi islo uz kabinet od 100-120w tj 2x vintage 30 npr?
Stoji i dalje to da mi treba za probe i koncerte od 50-100 ljudi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest