A opet su ushi u qrcu...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
On sa svojom opremom od squier bullet-a ima da napravi Iron maiden zvukDuane wrote:pa bas to... imam osecaj da ga ingvi nakrlja sa 10 distorzija overdrajvova i cega sve ne
Znaci HS-3 nije dz dz dz magnet ?DrGreenthumb wrote:DC resistance (Rdc) tells you as much about a pickup's tone and output as the shoe size tells you about a person's intelligence!..."
ti mora da si mnogo stratova svirao?johnny_b_good wrote:e ovako.sad dosta serete kao jackson i ibanez bolji od strata.ja licno misim da je strat najsvirljivija gitara za shred.kako god bole me uvo.kad bih pravio gitaru bio bi to zvuk les paula a oblik srata
Ne mislis dobro.johnny_b_good wrote:ja licno misim da je strat najsvirljivija gitara za shred.
Mozda njemu najvishe odgovara , eto meni strat najvishe odgovara , vrat od ibaneza za koji svi kazu da je za brzo sviranje meni ne odgovara , e sad mozda zato shto nemam dovoljno dugacke prste za sirok vrat ili neshto peto.Funkomat wrote:Ne mislis dobro.johnny_b_good wrote:ja licno misim da je strat najsvirljivija gitara za shred.
johnny_b_good wrote:e ovako.sad dosta serete kao jackson i ibanez bolji od strata.ja licno misim da je strat najsvirljivija gitara za shred.
johnny_b_good wrote:kako god bole me uvo.kad bih pravio gitaru bio bi to zvuk les paula a oblik srata
I meni najvise odgovara debeo vrat strat-a sa malim radiusom ali ibanez je "brzi" jer k'o sto si rek'o ne mozes da spustis zice.Highway One wrote:Mozda njemu najvishe odgovara , eto meni strat najvishe odgovara , vrat od ibaneza za koji svi kazu da je za brzo sviranje meni ne odgovaraFunkomat wrote:Ne mislis dobro.johnny_b_good wrote:ja licno misim da je strat najsvirljivija gitara za shred.
Pa onda bas i ne mozes da uporedjujes jebiga...johnny_b_good wrote:iako imam samo 1 iskustvo sa ibanezom
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest