Vreme je za BLUZ, jer Strat je konacno moj :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Vreme je za BLUZ, jer Strat je konacno moj :)
Ah, pripreme su bile epske, a drago mi je da je i epilog epski! Odlično, da te služi lepo!
Honey blonde ako se ne varam...
I ja sam na kraju razmisljao izmedju ove (ili neke slicne nijanse bele/krem) i crvene.
I ja sam na kraju razmisljao izmedju ove (ili neke slicne nijanse bele/krem) i crvene.

- Chord-Master
- MF veteran
Honey blonde, honey blonde.
Predivna boja.
Predivna boja.

- Guitar_thrill
- MF veteran
+1Chord-Master wrote:Honey blonde, honey blonde.
Predivna boja.

edit: evo od sada koristim "taj rad" da nam se чорд маста' ne nervira

Last edited by Guitar_thrill on 17 Dec 2008, 22:59, edited 1 time in total.
- Chord-Master
- MF veteran
PA ZAR I U OVOJ TEMI!!???
E nista ja cu lepo da se log off-ujem dok ne dobijem slom zivaca ili dok ne popizdim pa ne bude

E nista ja cu lepo da se log off-ujem dok ne dobijem slom zivaca ili dok ne popizdim pa ne bude

Čestitam!!! Bez ikakve zamerke!
Sada kada mu zvekiš TSa i Octaviju...

Sada kada mu zvekiš TSa i Octaviju...

- Chord-Master
- MF veteran
Sad je kasno....Guitar_thrill wrote:edit: evo od sada koristim "taj rad" da nam se чорд маста' ne nervira
Ahm, no nemojmo trovati temu coveku raspravom o mom teskom psiholoskom stanju.

@sinisake
Eh da, koliko si je platio?
Cestitam. nice piece of gear!!! uzdravlje da te sluzi i da je sviras 15640 godina!!!
Fala svima na cestitkama!
@Chord-Master - 82000. 4 srafa. Neko je pitao za popust. Inace je bila 86000 i onda je leglo - ostecenje.
A glede boje... Pa, da sam birao po tome, uzeo bih neku drugu. Ali, kad sam shvatio da je ova zvucno najozbiljnija, ni boja nije vise bila tako gejasta.
@Chord-Master - 82000. 4 srafa. Neko je pitao za popust. Inace je bila 86000 i onda je leglo - ostecenje.
He, he, tome se i ja radujem.guv'nor wrote:Sada kada mu zvekiš TSa i Octaviju...

A glede boje... Pa, da sam birao po tome, uzeo bih neku drugu. Ali, kad sam shvatio da je ova zvucno najozbiljnija, ni boja nije vise bila tako gejasta.

Super je gitara,nego koje drvo je u pitanju,jasen,alder?Sta ima veze,ako je visa akcija,lakse za bending
- Chord-Master
- MF veteran
sinisake wrote:@Chord-Master - 82000. 4 srafa. Neko je pitao za popust. Inace je bila 86000 i onda je leglo - ostecenje.
Jako ostecenje... gotovo da se uopste ne vidi, ali sjajno je sto si iskamcio popust.

sinisake wrote:A glede boje... Pa, da sam birao po tome, uzeo bih neku drugu. Ali, kad sam shvatio da je ova zvucno najozbiljnija, ni boja nije vise bila tako gejasta.
Eh bre kakav si covek, imas jednu od najlepsih boja sa stratova na gitari i to ne cenis.

ali akcija se promeni za 2 minuta?teodorica wrote:Super je gitara,nego koje drvo je u pitanju,jasen,alder?Sta ima veze,ako je visa akcija,lakse za bending

sinisake daj brej snimi nesto... dokazi da imas POWER(just don't go around singing "I've got the paua(powa' - power)")

- Rocket Roll
...i tako je još jedan mladi & vatreni "pobunjenik bez razloga" prodao besne gitare i još bešnje distorzije, prigrlio oca Lea i pošao tragom starijih svojih. Čestitam!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hehehe KUL.sinisake je napisao:
Ma preteran pazar, svaka cast! OLE for FENDER it is really the best. Fender gitare imaju najvise duse u zvuku i nekako su upravo one ostavile iza sebe karakteristicne melodije i svaki proizvodjac kasnije (osim gibsona i rickenbakera i gretscha) je na neki nacin pokusavao da kopira FENDER i da kroz svoje proizvode ponudi deo lepote koju nam je LEO ostavio kao monument muzike koja dise u svima nama. Da je moj strat bio ovakve boje, ne bih ga menjao za telecaster

- Guitar_thrill
- MF veteran
lici na Gilmourovog Fendera broja jedan