Ljudi potrebni su mi vasi predlozi u vezi kupovine bass pojacala....
Budzet je sledeci:
-prva varijanta 500 evra
-druga varijanta 1000 evra
Ne pitajte me zasto predlozi od 500 kad imam 1000 evra,posto su u igri mnoge stvari tako da predlazite za oba budzeta!!!!
U obzir naravno dolaze i polovna pojacala,pogotovu me interesuje peavey i gallien-krueger...Pozdrav
Bass pojacalo...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bass pojacalo...
Sve zavisi kakav zvuk juris, i da li imas pasivca ili aktivca.Gledaj sta ima po oglasima, i juri EBS, Markbass i skuplje Eden-e.
Ponavljam, sve zavisi od zvuka koji juris, i koji bas imas!
Ponavljam, sve zavisi od zvuka koji juris, i koji bas imas!
- Tiki the Boyler
- Urednik
Uz malo sreće u toku Novogodišnjih rasprodaja za 1000EUR možeš da pazariš Peavey Tour 700 glavu i Peavey Tour 410 box.
Vlasnik sam iste kombinacije. Udariš se u guzicu i uživaš!
Za 500EUR teško... ali uz malo natezanja pogledaj Nemesis RS210.
Poz!
Vlasnik sam iste kombinacije. Udariš se u guzicu i uživaš!
Za 500EUR teško... ali uz malo natezanja pogledaj Nemesis RS210.
Poz!
Posedujem Yamahu rbx jm2,naravno aktivan...Sviram rok pretezno ali ui blluz,fanki...
-
Mozda mislis na Nemesis by Eden? Ispod 1000 evra tesko da mozes da nadjes bilo kakav Eden, mozda neki kabinet... skuplji Eden-i su preko 2500!!!i skuplje Eden-e.
Razlika je da li kupujes glavu i kabinet ili kombo... i za 500 i za 1000 evra ima raznih stvari! Kao "500 varijanta" imas uglavnom kombose sa 2x10 ili 1x15, i oko 150-200 watti, moji favortiti su Nemesis, Ampeg 150 (15"), Fender Bassman... a za 1000 vec mozes da uzmes i dobru glavu i neku manju kutiju, a toga tek ima tone... moras da se odlucis za neke modele, pa se javi na ovu temu da se raspravlja

Sto se Peavey-a tice, pogledaj BAM 300 (2x10"), ja ga secam sa prijatnim emocijama

- Tiki the Boyler
- Urednik
Peavey BAM se ne proizvodi već nekoliko godina, tako da... može se možda naletjeti na polovnjaka.
-
Cini mi se da bi BAM bio dobar polovnjak (mislim na combo sa 2x10"), izgleda jako cvrsto, mada je meni Nemesis bestbuy (ali, ja sam jedan klasican Eden-freak, tako da moje misljenje nije objektivno)!