Novogodišnji popusti...???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Novogodišnji popusti...???
U SkyMusicu Marshall oprema 10% OFF
- Rocket Roll
Re: Novogodisnji popusti...???
Podržavam. Jedini harmonajzer koji ne gličuje.Nyarlathotep wrote:...pazarim Electro Harmonix HOG...
To bi zaista voleo da probam, javi kad kupis!Nyarlathotep wrote:...pazarim Electro Harmonix HOG...

Zar nisi tek nedavno kupio Whammy?Nyarlathotep wrote:ipak, skontao sam da planiram da prodam par pedalica (MXR BlueBox, Vox Snake Charmer, Whammy i mozda jos nesto),
Sta mu fali?
- Nyarlathotep
- MF veteran
apsolutno nista, ali HOG je 1000 puta opsirnija sprava, sa neuporedivo boljim opcijama i zvukom. naravno, i skuplji je tri puta, zaista neuporedio bolji.
medjutim, posle dva dana blejanja na netu, ipak sam se odlucio da zadrzim Whammy za sada, ali da pazarim EH (mozda OX) Micro Synth. nekako, HOG jeste genijalna sprava, ali vise bi mi znacila za moje solo ambijente i dron tripove - nije mi nesto bas preetrano korisna za bend (imam Blue Box i Whammy), dok je Microsynth mrsna analogija koja bi se savrseno probila uzivo u mix sa bendom, a ipak dovoljno istripovano da mogu da ga koristim za droniranje i psihodelisanje u solo variujanti.
drugim recim: dokon pop i jariće krsti.
medjutim, posle dva dana blejanja na netu, ipak sam se odlucio da zadrzim Whammy za sada, ali da pazarim EH (mozda OX) Micro Synth. nekako, HOG jeste genijalna sprava, ali vise bi mi znacila za moje solo ambijente i dron tripove - nije mi nesto bas preetrano korisna za bend (imam Blue Box i Whammy), dok je Microsynth mrsna analogija koja bi se savrseno probila uzivo u mix sa bendom, a ipak dovoljno istripovano da mogu da ga koristim za droniranje i psihodelisanje u solo variujanti.
drugim recim: dokon pop i jariće krsti.
- BaalBehrit
Ima li još Whammyja u Mitrosu po toj ceni?Nyarlathotep wrote: ipak, skontao sam da planiram da prodam par pedalica (MXR BlueBox, Vox Snake Charmer, Whammy i mozda jos nesto), dodam neke pare i kad budem isao u NYC pazarim Electro Harmonix HOG i zavrsim sa gitarskim efektima jednom zauvek.
Ako ti budeš prodavao tvog whammyja, imaš kupca.

- Rocket Roll
Ima.BaalBehrit wrote:Ima li još Whammyja u Mitrosu po toj ceni?
- BaalBehrit
Zahvaljujem. Valjalo bi to pazarati dok je još ta cena..
- Nyarlathotep
- MF veteran
na 200 evrica 20% nije nezamerljivo. ma, ni ja sam ne znam sta cu - uvek nesto rmsim. drugar ima HOG, moracu da ga dobrano isprobam.
ima jos Whammya, drugar koji je ro skoro tamo radio mi je rekao.
ima jos Whammya, drugar koji je ro skoro tamo radio mi je rekao.