svi saveti su dobrodosli(odakle da pocnem,sta prvo da ucim)....
dajte korisne sajtove,forume....itd.....
pozdrav......

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ja sam učio kontrabas i imam problem da na gitari primenjujem pravilo - jedan prag - jedan prst. Navikao sam da treći prag u nižim pozicijama pritiskam sa malim i domalim prstom zajedno.laza wrote:Pokušaću da ti pomognem konkretnim savetima.
Početnik na bas-gitari u velikoj je prednosti ako je prethodno učio kontrabas. To, pretpostavljam, nije tvoj slučaj, inače ne bi pitao ovako kako pitaš.
Srećno učenje!
Ja imam Westwoodovu Bass Bible, i moram reći da mi se to ne čini kao knjiga za početnika. Ne zato što u njoj ne bi bilo i jednostavnih stvari (ima ih dosta), nego zato što je to pregled stilova a nije metoda.KirilStipsa wrote:Odlican udzbenik je i BASS BIBLE - Paul Westwood [...] Sjajna knjiga - ne samo za pocetnika!
Bozha wrote:Ma greota... kosta 15 dolara sa sve diskom!
Nego, jel neko zna koliki su ostali nameti za ovakve sitne porudzhbine iz USA?
Tako je.EsoX wrote:Bozha wrote:Ma greota... kosta 15 dolara sa sve diskom!
Nego, jel neko zna koliki su ostali nameti za ovakve sitne porudzhbine iz USA?
Zavisi sve od mnogo faktora.. kao sto je recimo raspolozenje carinika, na koju je nogu ustao tog dana... moze da te izadje nista (drugar je u par navrata narucivao knjige sa amazona i nije nista placao) a moze da te izadje sa svim raznoraznim dazbinama i troskovima jedno 3 puta toliko (znam i za par takvih slucajeva).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest