Btw, '50 CP je super gitara, nema greske sa njom. J.Vaughan strata nisam imao prilike da probam, ali mi se mnogo svidja

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sl0e wrote:J. Vaughan strat je oko 900 evra u Mitrosu.
Nemoj da me drzis za rec sto se cene tice, bilo je davno kada sam gledao. Pozovi i proveriGuitar_thrill wrote:gosn Dzimi Von je malo preskup za moj dzep
sad gledam na netu, skuplji je CP od Jimmie Vaughan Strata....sl0e wrote:Nemoj da me drzis za rec sto se cene tice, bilo je davno kada sam gledao. Pozovi i proveriGuitar_thrill wrote:gosn Dzimi Von je malo preskup za moj dzep
Pa u tome je upravo i stvar. Jimmie Vaughan sig je skoro pa deal of Z century.Guitar_thrill wrote:...skuplji je CP od Jimmie Vaughan Strata...
Rocket Roll wrote:Pa u tome je upravo i stvar. Jimmie Vaughan sig je skoro pa deal of Z century.Guitar_thrill wrote:...skuplji je CP od Jimmie Vaughan Strata...
Ne znam gde gledas, ali na Thomann-u recimo, CP je 570 evra, dok je J.Vaughan strat 700...Guitar_thrill wrote:sad gledam na netu, skuplji je CP od Jimmie Vaughan Strata....bice da cu ja zvati i za njega....
na thommanu je i classic 70s skuplji od CP, tako da sam tamo prestao da gledamsl0e wrote:Ne znam gde gledas, ali na Thomann-u recimo, CP je 570 evra, dok je J.Vaughan strat 700...Guitar_thrill wrote:sad gledam na netu, skuplji je CP od Jimmie Vaughan Strata....bice da cu ja zvati i za njega....
Guitar_thrill wrote:e Rocket mozes li mi objasniti zasto je na slikama na ovom Dzimi Von stratu maple vrat dosta tamniji, nego na CP maple stratu? (ili ce biti da je to do svetlosti,da je boja ista?)
odgovorio je DweezilChord-Master wrote:Guitar_thrill wrote:e Rocket mozes li mi objasniti zasto je na slikama na ovom Dzimi Von stratu maple vrat dosta tamniji, nego na CP maple stratu? (ili ce biti da je to do svetlosti,da je boja ista?)
Ja bih rekao da to zavisi od komada do komada, posto Fender nema posebnu kontrolu koja obraca paznju na nijanse drveta, ni na grifplatnama, ni na vratovima, no ipak, bolje sacekajmo Rocket-a.
Chord-Master wrote: Lik me je pogledao, onako iskosa i rekao nesto tipa: "nije vredno tih para".
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest