Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?
Pozdrav svima!!:) Video sam da se na forumu vrte priche o blade texas gitarama,i poshto sam zainteresovan za kupovinu jedne takve potrebno mi je nekoliko saveta!:) Poshto nisam bash pri parama najvishe me je privukao model Blade Texas Classic i interesuje me da li je isplativo kupiti tu gitaru ili ipak dodati josh 150e za Deluxe model?? Po mom nick-u mozete zakljuchiti shta sviram!:))) Unapred hvala!!!:)
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Da li se isplati Blade Texas Classic, ili da idem na Deluxe?
ne vidim sto bi uzimao deluxe model,po tvom nicku zakljucujem da ti ne treba taj humbucker koji deluxe model imaSRVFan wrote:Pozdrav svima!!:) Video sam da se na forumu vrte priche o blade texas gitarama,i poshto sam zainteresovan za kupovinu jedne takve potrebno mi je nekoliko saveta!:) Poshto nisam bash pri parama najvishe me je privukao model Blade Texas Classic i interesuje me da li je isplativo kupiti tu gitaru ili ipak dodati josh 150e za Deluxe model?? Po mom nick-u mozete zakljuchiti shta sviram!:))) Unapred hvala!!!:)

a kakav je ovaj texas pro standard? jel on skuplji... on ima neke slicne feature kao i vintage... tipa magneti i slicno 

- Guitar_thrill
- MF veteran
koliko se secam, imaju slicne feature,ali vintage ima variable magnum boost,i drugacije povezane magnete,i daje ti mnogo,mnog siru lepezu tonova....Duane wrote:a kakav je ovaj texas pro standard? jel on skuplji... on ima neke slicne feature kao i vintage... tipa magneti i slicno
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Uzmi taj Texas Classic...to je ok skroz...
ma uzmi Fender-a matori, uvek ce te "kopkati" u fazonu, ovo je sve lepo ali kako zaista pravi Fender shljaka. 

apsolutno apsolutno...dweezil wrote:ma uzmi Fender-a matori, uvek ce te "kopkati" u fazonu, ovo je sve lepo ali kako zaista pravi Fender shljaka.
Ili kako to rece Saca produKcent danas: "I da imas Les Paula, zafalio bi ti Fender!"Duane wrote:apsolutno apsolutno...dweezil wrote:ma uzmi Fender-a matori, uvek ce te "kopkati" u fazonu, ovo je sve lepo ali kako zaista pravi Fender shljaka.

...and here we go again...po zilioniti put...Vec vidim u sta ce da se pretvori ova tema
J**o vas fender.
Srvfane, skokni do radnje, probaj gitare, pa ako ti se cini da je druga bolja (150 evra bolja!) uzmi nju.

J**o vas fender.
Srvfane, skokni do radnje, probaj gitare, pa ako ti se cini da je druga bolja (150 evra bolja!) uzmi nju.
pa kad ibanez, gibson, jackson(list goes on and on) napravi dobru gitaru, mozda se tema pretvori u nesto drugosub_zer0 wrote:...and here we go again...po zilioniti put...Vec vidim u sta ce da se pretvori ova tema![]()
J**o vas fender.

I ponovo se sve svodi na strat-a
Duane stile 

sto bi rekli hakeri i mladezh... PWNED!vbraca wrote:I ponovo se sve svodi na strat-aDuane stile

Da,da jasno je i meni da je Stratocaster najbolji,ali odakle meni toliki silni novci za tu gitaru??:))) A bolje da uzmem novog Blade-a nego polovnog ili meksichkog Strata!:) Sub Zero jasno je meni to shto ti kazesh,ali ja zelim da chujem i mishljenje od ljudi koji se malo bolje od mene razumeju u gitare pre nego shto odluchim,probacu ih ja naravno...

fender se pishe sa velikim F.sub_zer0 wrote:...J**o vas fender.

pa neznam po meni ima bash ok Fendera novih e sad dal su made in Mexico, opet smo raspravljali ovde sto puta na tu temu, ali ako jurish Fender zvuk bolje onda kupi Fender-a. Probaj i jedno i drugo eto.