Moderator: zolideathmetal
Pazi, Evans G2 ti je nesto sasvim razlicito od PS3, Remov ekvivalent Generi G2 bi bio Emperor. Ja imam G2 na tomovima, ali prskane, clear su bolje, mnogo vise "masti" imaju. A sledece sto su uzeti za tomove su definitivno EC2. Cuo sam da su odlicne i da ubijaju overtonove, jednom recju, od jeftinog seta prave mnogo skuplji.Derrick wrote:Tama Superstar je odličan set.
Složio bih se sa kolegom Drobcem - recimo Evans Genera G2 Clear plastike meni zvuče bolje od Remo Powerstroke 3 plastika, s tim da se nisam na vreme informisao, pa sam kupio ove druge.(ali daleko od toga da sam nezadovoljan Powerstroke-om
)
Uzgred, u ovom studiju gde, između ostalog, se organizuju jam session-i, se nalazi najbolja kombinacija koju sam čuo (za relativno malo para) - u pitanju je bubanj YAMAHA Stage Custom Advantage (manjih promera - 10'', 12'', 14'', 20'') sa namontiranim gore-pomenutim Evans G2 plastikama. Ja sam oduševljen zvukom koji dobijam, i totalno me inspiriše da "divljam" (samo pitajte ekipu koja dolazi na jam-ove![]()
). U svakom slučaju, eto ti još jedne preporuke.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests