Kraljevski apartman
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Kraljevski apartman
Eto, i sad sam ja hejter... 

ja jesam hejter,uvek sam voleo da teram inat i da se svadjam..

Koja je svrha svih ovih topica ako se sve popljuje sto se napise?
Chemu sve to?!
Chemu sve to?!
to je moje/nase cenjeno misljenje i prihvati ga ili nista.
- Dete epruvete
- MF veteran
nishta
Nishta.
El bi imao muda da kazes to njima u lice da se nadjes u situaciji?!!
A ovo je argument u prilog Kraljevskog apartmana? Kakve to veze ima?Melnar_89 wrote:Nishta.

DO jaja je po forumu da pljujes ,da budes smeker.
Meni su oni odvratni pa me boli *****.
Ae njima reci to sto si napiaso po forumu ako budes imao prilike,posto vidim da ih ne gotivis.
Meni su oni odvratni pa me boli *****.
Ae njima reci to sto si napiaso po forumu ako budes imao prilike,posto vidim da ih ne gotivis.
Mislim da ti nisi ponajbolje razumeo temu.
Tema je: "Sta mislite o Kraljevskom apartmanu?" i ljudi su napisali sta misle.
Ne znam zasto bi to trebalo da se govori u lice clanovima benda?
Uzgred, vid'o pevaca uzivo na jednoj svirki (sa PERGAMENTOM)i! Nije mi izgledao kao opasna osoba. Stariji covek, sa dugom kosom, i tako...
Tema je: "Sta mislite o Kraljevskom apartmanu?" i ljudi su napisali sta misle.
Ne znam zasto bi to trebalo da se govori u lice clanovima benda?

Uzgred, vid'o pevaca uzivo na jednoj svirki (sa PERGAMENTOM)i! Nije mi izgledao kao opasna osoba. Stariji covek, sa dugom kosom, i tako...

- mislim_stvarno
Ako mislish da kradu kao pljachkaju bakice po tramvajima, onda da, ali ja sam preslushao jedan njihov album (ili je bio "best off"), i po broju pokradenih pesama/riffova mogu da se takmiche sa DjordjETOM Davidom i onim njegovim albumom sa fuzz boxom...robilad wrote:Ja licno mislim da je steta. Ali pak, krhko je znanje...bolje i to nego da kradu.
Ako zazhmurim na tekstove, pevanje i kradje, mogu da slusham po neku pesmu, chisto iz zaje&avancije...
sinisake, brate, promeni potpis, znaci, sta god da napises ja samo pogledam ispod i umrem od smeha, ne vredi:)
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
King's Apartmant is one of the greatest bands in the whole world....NOT.
Cuo sam ih dva puta (prosao pored svirke) i ono... hej ljudi 2009ta je, 21vi vek halooo 

@melnar
DA LI TI MISLIS DA JA IMAM POTREBU DA NJEMU U FACU KAZEM DA SU RETARDIRANI??kao prvo ne slusam takvu muziku i zato nema nikakvih razloga da ja njemu sernjam,drugo,ispao bi ko maloumni klinac:"e,ciko,ciko vasa muzika je sit!A TEBI AKO ONAJ DEKICA SA ONIM KIKICAMA IZGLEDA KAO OPASAN COVEK PA DA NE SMES DA MU KAZES NESTO,ONDA SE ZAKOPAJ U TRENUTKU.FAZON OVAJ-ZEMLJO,OTVORI SE,PRIMI ME!!
DA LI TI MISLIS DA JA IMAM POTREBU DA NJEMU U FACU KAZEM DA SU RETARDIRANI??kao prvo ne slusam takvu muziku i zato nema nikakvih razloga da ja njemu sernjam,drugo,ispao bi ko maloumni klinac:"e,ciko,ciko vasa muzika je sit!A TEBI AKO ONAJ DEKICA SA ONIM KIKICAMA IZGLEDA KAO OPASAN COVEK PA DA NE SMES DA MU KAZES NESTO,ONDA SE ZAKOPAJ U TRENUTKU.FAZON OVAJ-ZEMLJO,OTVORI SE,PRIMI ME!!
ne slusaj ga! potpis je kewl...Doolio wrote:sinisake, brate, promeni potpis, znaci, sta god da napises ja samo pogledam ispod i umrem od smeha, ne vredi:)
Potpis ostaje, dok ne nadjem bolji (ako to uopste i bude moguce).