U pitanju je 1:1 klon Fišerovog modela Trainwreck (Liverpool) Rocket. Potrefilo se da mi se baš taj model najviše dopao.sirac-šunka wrote:Konacno si dobio svoje signature pojacalo![]()
Hoće, naravno, čim se zvučnik malo razradi!guv'nor wrote:oće li biti nekih video-audio klipova?
Ja uvek prigovaram Hillybillyju da ih daje previše jeftino... U pitanju je custom boutique izrada do poslednjeg detalja, a tu bi zaista moglo da se kaže "to nema cenu". To je ona klasa pojačala zbog koje se žene razvode od muževa odvodeći decu i psa. Pojačala koja se testamentom ostavljaju omiljenom praunuku. Ona što se prvo kupuju, pa se onda pita "koliko?"sirac-šunka wrote:...kako se krecu cene ovijeh P&K pojacala?
O, da. Molim vas, shvatite KO je zapravo Hillybilly. Pričamo o potpuno ostvarenom i priznatom majstoru koji dugo godina pravi vrhunska audiofilska HiFi pojačala, i to takvog kvaliteta da, recimo, momci iz Korata zelene od zavisti kad ih čuju kako sviraju.Rax13 wrote:Nisam ni zamishljao da moze tako dobro da izgleda, Hillybilly ocigledno BASH zna shta radi...
Mislim da ovo zanima mnoge ljude, ukljucujuci i mene, pa ako bi mogle bar neke uopshtene cene da se navedu po kojima HillBilly pravi pojacala i trafoe...sub_zer0 wrote:Nego, jel znas kolika je cena trafoa? Koliko si dao za pojacalo? Moze i na pp.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest