Bio sam u slicnoj dilemi pre nekih godinu dana i otisao sam putem pedala. And I never looked backRegrin wrote:Dakle GT-10 ili sve ove pedalice, naravno, moguca je koja izmena. Cena i nije neki problem, samo me zanima na cemu cu imati bolji zvuk

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Bio sam u slicnoj dilemi pre nekih godinu dana i otisao sam putem pedala. And I never looked backRegrin wrote:Dakle GT-10 ili sve ove pedalice, naravno, moguca je koja izmena. Cena i nije neki problem, samo me zanima na cemu cu imati bolji zvuk
A treba mi iz razloga sto lead kanal na mom pojacalu(Peavey Valveking) pravi poprilicnu kolicinu suma a koliko sam povatao po netu, NS-2 bi to trebao da ukloni.Funkomat wrote:
Sta ce ti noise supressor za 3 pedale??
Bolje uzmi neko dobro napajanje tipa DC brick za te pare i neces imati problema sa sumom. Zapravo svakako neces imati suma sa 3 pedale u lancu...
Izmedju ostalog, zasto bi uzimao nove pedale kad sve mozes naci polovno za daleko jeftinije?
Ma sa 400-500e mozes takav pedalboard da sastavis da ti procesori nece pasti na pamet...
To je druga stvar.Regrin wrote: A treba mi iz razloga sto lead kanal na mom pojacalu(Peavey Valveking) pravi poprilicnu kolicinu suma a koliko sam povatao po netu, NS-2 bi to trebao da ukloni.
Hm, bez ljutnje, ali nisam video odavno ovako los predlog za pedale...Regrin wrote:Evo da konkretizujem pitanje:
Boss GT-10 - 400 eur
ili
Boss DD-7 - 125 eur
Dunlop Cry Baby GCB95 - 70 eur
Ibanez TS808 - 170 eur
Boss NS-2 - 71 eur
Boss TU-2 - 82 eur
Sve zajedno 518 eur.
Cene su sve sa Thomanna.
Dakle GT-10 ili sve ove pedalice, naravno, moguca je koja izmena. Cena i nije neki problem, samo me zanima na cemu cu imati bolji zvuk
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest