@Dushan S
Ochito da i mene, kao i mnoge na ovom forumu, posmatrash kao mladu usijanu glavu kojoj je potrebna injekcija svog, istina iskustvom prebogatog rasudjivanja. Ne vidim zashto si se toliko uhvatio za svaku moju rech, nisam hteo da krecem u raspravu niti ce je ovaj post iole podsticati. Kad si vec svaku rech moju shvatio maximalno ozbiljno i odluchio da je prokomentarishesh mogao si, na primer, da vidish i ono "shtavishe, istina je daleko od toga" dakle ja tvoj bend gotivim, shto je nebitno u sushtini, moj post je zaparvo bio jedno zavijeno pitanje tebi koje je glasilo bash kako sam i napisao "da li nakon toliko vremena chovek jednostavno pochne da pravi jednostavnije pesme, ne razmishljajuci o tome hoce li one biti hit explicitno, ali sa ipak, budimo iskreni, latentnom nadom da ce iste to i postati?" i to bash tebi upuceno jer imash toliko iskustva i jer verovatno na neke svoje starije radove sada gledash sa izvesnom dozom prijatnog "hahhaa, dobre su pesme, al ne da sam bio mlad i napaljen"

Sve ovo u najboljoj mogucoj nameri, jer, preslushao si moje kompozicije, kod sebe sam pocheo da primecujem, u velikoj meri, da se menjam i, iako nikako ne odustajuci od tih kompozicija i nemajuci ideju shta bih u istima promenio, da pochinjem da razmishljam dok komponujem dalje, u drugom, jednostavnijem, direktnijem smislu, tako da je moje pitanje bilo da li je i sa tobom bilo tako? Sasvim bezazleno i prijateljsko ako tako hocesh
Nema potrebe da nastavljash sa svojom reputacijom koju tako verno pratish, choveka koji je uvek u nit smrdi nit mirishe stilu

, koji je zlatna sredina par exelans, kazhi bre jednom jbt, Gibonni je govno, ili taj i taj je sranje, ljigav, i naglasi, ZA MENE, jer vidim da chim neko to ne stavi velikim slovima nakon svake svoje rechi odmah neshto predstavlja kao za svakoga a priori nametljivo. Meni je Gibonni sranje i gotovo. Ne vidim zbog chega sam ogranichen ako to priznam(nije da si ti to rekao, da se ogradim odmah jer ce sledeci tvoj quote ici bash na ovu rechenicu

), ja ni u jednom trenutku nisam rekao da on treba da nestane sa scene, shta meni on smeta i shto Vlatko, Manu i Tony sviraju sa njim...ne smeta mi. Samo mi nije jasno. Shtavishe, nisam ni trazhio odgovor ovde na ovoj temi, samo sam izneo to svoje vidjenje i mishljenje.
Eto, raspisah se, potpuno nepotrebno, molim te nemoj da dalje gushimo temu, nema potrebe, u sushtini se razumemo, mozhda chak i slazhemo, i poshtujem tvoje mishljenje, jer je stvoreno od strane choveka chija aktivnost u ovim vodama neminovno povlachi jedan veliki respect, i choveka chije je rasudjivanje veoma privlachno za chitati, ali iskreno, meni nekad zamarajuce zbog celog "ponudicu vam 300 razloga zbog chega biste mogli da razmishljate i ovako, ja ne kazhem da vi niste u pravu, ali latentno i te kako to mislim" fazona
Cheers, stay cool and alternative.