Azra, pardon nije najveci shit, najveci shit je "Film", a azra mi zauzima 2. mesto na listi naj od naj.
Inace, ceo taj "novi val" je nula u odnosu na stare dobre bande poput: SMAKA, LEBA I SOLI

, SEPTEMBRA, DRUGOG NACINA, KORNI GRUPE, INDEXA i drugih.
KA cenim iz jedinog razloga, sto se nisu povinovali novoj najgoroj muzici u istoriji koju svireju Obojeni program, El orgazam, DLM i sl...
He, he, he, tu sam te cekao, vi hard-rokeri ste stvarno posebna sorta. Pa ljudi moji, sedamdesete su davno prosle, kad cete to da shvatite?
Iskreno, nisam sreo ljude koji teze prihvataju nove muzicke tendencije od okorelih ljubitelja hard-roka (u kombinaciji sa prog-rokom:)). Za njih je vreme stalo sedamdesetih i NISTA se znacajno nije desilo u muzici otad.
Novi val je dao neke od najsvetlijih trenutaka domace produkcije. (Naravno, bilo je i tu budalastina, ali nikad kornijevskih, epskih razmera:))
Drugi album Obojenog programa je
skola inventivne upotrebe dve gitare, za sve te tvoje Druge nacine, Septembre, Korni grupe i slicne...
Azra je
deo sazrevanja&odrastanja desetina hiljada ljudi, i to ce i ostati, mnogo je to vise od jednog obicnog benda, moj Miki...
Sramota je, greh cak, staviti u istu recenicu jednu autenticnu
rok-licnost kao sto je Dzoni Stulic i te pajace iz KA (evo, i sam se kajem sto sam to ucinio).