Kraljevski apartman
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Kraljevski apartman
e,da,jedan off,bokicasa je malko retardiran nick,zovite me boki,bokica,bojan,kako god..
dammit mene su ubedili tim cisto konstruktivnim postovima da pocnem da slusam KA... kako nisam video ranije istinu?
hvala momci sto ste mi otvorili ochi...
jedan veliki XD
hvala momci sto ste mi otvorili ochi...
jedan veliki XD
Naslo se 5,6 "hrabrih" da napada jednog...Ovde ljudi ocigledno citaju izmedju redova...Ja ne znam zasto svi koji se javljaju na ovom forumu samo gledaju koga ce da napadnu...Koje bre vi subjektivno misljenje iznosite?!Medju prvim postovima ljudi se raspravljaju ko sme Lotketu u oci da kaze neke nebulozne stvari!!!!Da li to ima veze sa temom ili necim drugim?I zasto se svaka tema izvrce?Ako je rec o Kraljevskom Apartmanu pricajte o njima a ne o Azri,8. putniku i ostalima!!!Ako vam se prica toliko o Azri otvorite lepo novu temu i tamo se siti ispricajte a mi koji imamo nikakvo misljenje o Azri ili ga u opste nemamo necemo ni priviriti u tu temu!!!!Ali niko ni u jednom trenutku nije rekao,dobro ne svidja mi se KA ali neka samo sviraju,imaju svoju publiku i samo napred!!!!Pa zato je i propao rock & roll...Ali sta tu ima da se vise kaze...Voleo bih kad bi se pojavio veci broj ljudi na ovaj forum,nego se samo par istih imena vrte ali dobro valjda ce se i to popraviti...
Ljudi jos malo postova!!!Ajmo jos malo!!!Ima li jos neko ko voli KA za promenu?Mora da postoji jos neko?????!!!!!
Ima li neko da je nesto propustio da kaze?????!!!!!!
Vino,viski i rock & roll......
Ljudi jos malo postova!!!Ajmo jos malo!!!Ima li jos neko ko voli KA za promenu?Mora da postoji jos neko?????!!!!!
Ima li neko da je nesto propustio da kaze?????!!!!!!
Vino,viski i rock & roll......

PREVELIKI POZERI!!!!u jednoj recenici cu da ti opovrgnem tvoj post:DA LI SI MOZDA VIDEO KO JE POKRENUO RASPRAVE,KO JE REKAO"DA LI SMES DA KAZES TO LOTKETU U FACU"?ZASTO SAMO S***TE,POGLEDAJTE MALO POSTOVE,PRE NEGO STO POSTAVITE NEKU OBICNU GLUPOST!
- mislim_stvarno
Nije ovo fizicki obracun pa da je borba nepravedna...
I Mickey i ja i boki i ti i sinisake imamo mozak i mozemo reci sta mislimo...
Sama tema je Kraljevski apartman, a to podrazumeva pitanje shta mislite o njima. Mnogi ljudi ochigledno nemaju visoko misljenje o njima pa su to i rekli. Negde je neko napisao neshto na foru da ne treba da se ljudi javljaju ako im se ne svidja (ja se obichno vodim tom logikom) ali kada bi se svi vodili time, svaka tema bi se svela na hvalospeve sto nije ni malo realno. Ovako ako se razvije rasprava i neki levi chovek koji po netu trazi informacije o bilo chemu, na forumu moze naci sukobe razlicitih mishljenja, i sam proceniti da li mu to treba u zivotu, naravno pod uslovom da je rasprava argumentovana sa obe strane.
Ti i tvoj ortak ste doshli, poceli da slavite KA i dizete ih u bogove jer ste se druzili sa njima jedno vece i podrazumevate to za svetu istinu. Popljuvali po mnoooooogoooooo drugih izvodjaca (Azra, ceo novi talas, 8.putnik...) ne nevevshi ni jedan jedini razlog evo ni posle mog 3 ili 4 pitanja, vec samo odgovarajuci zajebavawem i sarkazmom, Jos na kraju se pravite ludi i nevine zhrtve zlog chopora muzichkog foruma koji jedva cheka da pojede male i nejake chachane...
I Mickey i ja i boki i ti i sinisake imamo mozak i mozemo reci sta mislimo...
Mishljenje svakog choveka o bilo chemu(bilo to dobro ili loshe) je subjektivno misljenje (ja licno ne verujem da postoji objektivnost). Ako neko kaze KA je do jaja, ok to je njegovo misljenje. Ako neko kaze Azra je shit, ok i to je misljenje koje vazi. Ali ako imas takvo misljenje, bilo bi dobro obrazloziti ga, pogotovo ako neko drugi kaze da se ne slaze sa tim.Duff wrote:Koje bre vi subjektivno misljenje iznosite?!
Sama tema je Kraljevski apartman, a to podrazumeva pitanje shta mislite o njima. Mnogi ljudi ochigledno nemaju visoko misljenje o njima pa su to i rekli. Negde je neko napisao neshto na foru da ne treba da se ljudi javljaju ako im se ne svidja (ja se obichno vodim tom logikom) ali kada bi se svi vodili time, svaka tema bi se svela na hvalospeve sto nije ni malo realno. Ovako ako se razvije rasprava i neki levi chovek koji po netu trazi informacije o bilo chemu, na forumu moze naci sukobe razlicitih mishljenja, i sam proceniti da li mu to treba u zivotu, naravno pod uslovom da je rasprava argumentovana sa obe strane.
Ti i tvoj ortak ste doshli, poceli da slavite KA i dizete ih u bogove jer ste se druzili sa njima jedno vece i podrazumevate to za svetu istinu. Popljuvali po mnoooooogoooooo drugih izvodjaca (Azra, ceo novi talas, 8.putnik...) ne nevevshi ni jedan jedini razlog evo ni posle mog 3 ili 4 pitanja, vec samo odgovarajuci zajebavawem i sarkazmom, Jos na kraju se pravite ludi i nevine zhrtve zlog chopora muzichkog foruma koji jedva cheka da pojede male i nejake chachane...
Takvi ljudi kojima je sve jedno da li oni rade ili ne se i ne javljaju na ovakve teme. Njih KA ne zanima i ne dotice i sve jedno im je da li ce svirati ili ne. Ja sam vise puta ponovio sta mislim o njima, a pogotovo u svom prvom postu.Duff wrote:Ali niko ni u jednom trenutku nije rekao,dobro ne svidja mi se KA ali neka samo sviraju,imaju svoju publiku i samo napred!!!!Pa zato je i propao rock & roll...Ali sta tu ima da se vise kaze...
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Brate, ti toliko izvrces moje fraze iz konteksta ili stvarno ne mozes nista da ukapiras!!??bokicasa wrote:TI DECKO NE ZNAS NI STA SI MISLIO NI STA SI REKAO,SVE STO JA IMAM DA TI KAZEM JE DA ZAOBIDJES OVU TEMU,OCIGLEDNO JE DA NISI DOVOLJNO UPUCEN!!nalupetas se gluposti i kazes sve i svasta,a posle nam kazes pa ja njih ni ne slusam??da li ti vidis svoje poruke???e,znas meni je misa traktorista najbolji,ali ga ja ne slusam,ali on je sigurno bolji od dzonija stulica!!ali on ima dusu,zbog loseg snimka!!ma daj bre,pre nego sto oces da kazes i podelis svoje misljenje sa nama,budi siguran u to,tj. u ovom slucaju IMAJ OSNOVE ZA NESTO TAKO!!!
Kraljevski sam slusao kad sam bio mladji i bas sam ih slusao, ali sad ih vise ne slu sam.Jel ti se nesto razbistrilo?
Rekao sam da se kvalitet benda ne ogleda u produkciji, zar ne?
I Azra i KA imali su groznu produkciju i to nema nikakve veze sa proizvodnjom sesira.
Za Alogiju sam rekao da je predstava i stojim iza toga.
Ona dvojica su virtuozi, ali za mene oni nisu gitaristi!!! Svaka im cast na brzini, ali ja se tome ne divim!!!!
Moj muzicki moto je: Muzika nije atletika.
Ne mogu vise da se svadjam, u glavnom, sve sto sam rekao, mogu da potpisem,
a i da pojasnim onima koji ne kapiraju
-
dobro, jeezas christ... nije vam dzoni stulic keva a ni KA cale
sto se toliko svadjate?

sto se toliko svadjate?
- mislim_stvarno
ma mene je iznerviralo sto ken'aju a nista konkretno ne kazu...
ljudi nisu ni pokushali da kazu zasto je azra i novi talas "shit" ni zashto je KA "no1".
Ni jedan jedini valjani razlog za takav stav nisu dali, sem sarkazma i zajebanciye, a posle se zale kako su ugrozeni od strane bande "gore od prljavih bajkera" koja potpuno neopravdano mrzi KA...
ljudi nisu ni pokushali da kazu zasto je azra i novi talas "shit" ni zashto je KA "no1".
Ni jedan jedini valjani razlog za takav stav nisu dali, sem sarkazma i zajebanciye, a posle se zale kako su ugrozeni od strane bande "gore od prljavih bajkera" koja potpuno neopravdano mrzi KA...
word. duff, procitaj ovo, ozbiljno.bokicasa wrote:PREVELIKI POZERI!!!!u jednoj recenici cu da ti opovrgnem tvoj post:DA LI SI MOZDA VIDEO KO JE POKRENUO RASPRAVE,KO JE REKAO"DA LI SMES DA KAZES TO LOTKETU U FACU"?ZASTO SAMO S***TE,POGLEDAJTE MALO POSTOVE,PRE NEGO STO POSTAVITE NEKU OBICNU GLUPOST!
a stvarno kenjas, 'naslo se 5-6 hrabrih', nije nego se ljudi slazu i sta sad, ne treba da se raspravljaju zato sto ih ima vise???
a niko se nije urotio ni protiv koga, da si duze na ovom forumu znao bi da je tako. svi su se oni trvili izmedju sebe, a i sa mnom na nekim drugim temama, ne boj se. za jedno si u pravu, a to je da tema vise nema veze sa naslovom. ali ko sto kaze boki, pregledaj pa ces videti ko je poceo s tim, pogresi covek.
vazno je da znas da s***s ko navijen,pogledaj malo bolje pre nego sto mi prospes gluposti i iznerviras me!!
Ajde ne lupetajte vise sa tim ''aj ne kenjajte'' ili ''citajte postove''!!!Ja jesam procitao sve postove i koliko sam video samo je Mickey izneo pravo misljenje za sve sto je rekao i mozda par ljudi za ponesto sto su napisali!!!!Sta god da napisem vi to izvrnete i pretvorite u neke svoje gluposti!!!Ko kaze da sam se sa KA druzio jedno vece i na osnovu toga stekao utisak????!!!!!Ja to nigde nisam pomenuo.....KA sam susreo mnogo puta,ali mnogo puta!!!!Jedino mi je krivo posle svega sto neki ljudi ovde dodju da bi pistili buvu i nas ostale omeli u raspravi...Ali nema veze neka je ovo za nauk svima...Ja do poslednjih postova nisam govorio kako neko kenja i krstio se njegovim postovima odnosno njegovom misljenju,a poceo sam kad su ljudi silovito to poceli da rade.....Drugi ili treci moj post se odnosio na lika koji je pitao da li sme neko to da kaze Lotketu u facu i to me je mnogo iznerviralo i rekao sam da je taj (ti) koji se oko toga raspravljao kompleksas i vidim niko me nije podrzao vec ste me napali a vamo kad je rasprava otisla u nedogled ja pricam gluposti...Ali dobro opet kazem bit ce bolje u nekim drugim raspravkama,nadam se da ce vise ljudi ucestvovati...
Evo za ljude koji misle da uopste nisam izneo argumente zasto volim KA i zasto ne volim 8. putnik i Azru:
KA:
-Mnogo dobar kontakt sa publikom!!!Ali od svih domacih bendova koje sam uzivo slusao najbolji pristup ima KA prema publici.Ako treba mogu da obrazlozim i zasto tako mislim...
-Sve sto rade rade sa dusom,bilo da se radi o snimcima ili o zivim nastupima.Ja jednostavno to osecam.
-Tekstovi su im bili,moram da priznam,onako lozacki kad sam ih bas aktivno slusao,ali u vecini sam nasao neke poruke koji se slazu ili su se bar tad slagali sa nekim mojim razmisljanjima.
-Kada su oni dostigli vrhunac u Srbiji nista nije bilo vredno paznje osim njih.
-Gotiva likovi,kao sto sam ranije pricao,imao sam priliku da ih upoznam,cak sam na jednom moto skupu svirao kao predgrupa njima i Lotke je dosao i pevao sa nama pesmu od Atomskog sklonista.
Azra:
-Ne privlace me toliko tekstovi kao sto su:fa fa fa...a meni se prohtelo da spavam sa njom(Marina)...Ima jos ali ne mogu da se setim...U sustini tekstovi mi ne nose neku "Bog zna kakvu" poruku ali svaka cast onome ko je pronalazi....
-Ne svidja mi se ponasanje Stulica kad je zapalio preko,odnosno napljuvao je mnoge muzicare...I taj trip ja sam zapalio i nema me vise,svi se sad jebite,mislim gde je tu postovanje prema fanovima a oni ga uzdizu u nebo...
-Muzika,onako aj da kazem da tu ima par tema da mi se svidja ali sve ostalo mi je tralala...Na primer Gracija je dobra tema ali bas retka da se meni svidja kod Azre...
-Spadaju u Novi val bendova,koji su po mom misljenju ugusili rock (u Novi val bih i svrstao i punk ako mogu) a po kvalitetu nisu ni prici starim rock bendovima...
-Krivo mi je ,eto sto nisam uspeo da yakacim neki koncert Azre da osetim i taj deo...Ali sta je tu je....
8. putnik:
-Najkrace receno po mom misljenju dva hita i nista vise pored toga...Tekstovi i muzika ocaj...Novi pevac koji falsira i na studijskom snimku (citirao sam Mickey-a) nije vredan nikakve paznje....
-Mickey je rekao da im je nastup ocaj,ja nisam ih slusao uzivo tako da o tome necu diskutovati...
-Ima mozda tu par rifova da me zaintrigiraju,na pr Rock & roll se vraca kuci...Ali to je bas malo da bih njima posvetio neku paznju....
-Ne podnosim taj trip copor,bajkeri,ludilo,braca i tome slicno tako da oni to bas propagiraju i meni to ne odgovara...
Jos mnogo toga bih rekao ako je potrebno ali mislim da je dovoljno...Pozdrav svima...Sto kaze Rambo Amadeus nadam se da ce mo se videti u nekom lepsem svetlu.....
Evo za ljude koji misle da uopste nisam izneo argumente zasto volim KA i zasto ne volim 8. putnik i Azru:
KA:
-Mnogo dobar kontakt sa publikom!!!Ali od svih domacih bendova koje sam uzivo slusao najbolji pristup ima KA prema publici.Ako treba mogu da obrazlozim i zasto tako mislim...
-Sve sto rade rade sa dusom,bilo da se radi o snimcima ili o zivim nastupima.Ja jednostavno to osecam.
-Tekstovi su im bili,moram da priznam,onako lozacki kad sam ih bas aktivno slusao,ali u vecini sam nasao neke poruke koji se slazu ili su se bar tad slagali sa nekim mojim razmisljanjima.
-Kada su oni dostigli vrhunac u Srbiji nista nije bilo vredno paznje osim njih.
-Gotiva likovi,kao sto sam ranije pricao,imao sam priliku da ih upoznam,cak sam na jednom moto skupu svirao kao predgrupa njima i Lotke je dosao i pevao sa nama pesmu od Atomskog sklonista.
Azra:
-Ne privlace me toliko tekstovi kao sto su:fa fa fa...a meni se prohtelo da spavam sa njom(Marina)...Ima jos ali ne mogu da se setim...U sustini tekstovi mi ne nose neku "Bog zna kakvu" poruku ali svaka cast onome ko je pronalazi....
-Ne svidja mi se ponasanje Stulica kad je zapalio preko,odnosno napljuvao je mnoge muzicare...I taj trip ja sam zapalio i nema me vise,svi se sad jebite,mislim gde je tu postovanje prema fanovima a oni ga uzdizu u nebo...
-Muzika,onako aj da kazem da tu ima par tema da mi se svidja ali sve ostalo mi je tralala...Na primer Gracija je dobra tema ali bas retka da se meni svidja kod Azre...
-Spadaju u Novi val bendova,koji su po mom misljenju ugusili rock (u Novi val bih i svrstao i punk ako mogu) a po kvalitetu nisu ni prici starim rock bendovima...
-Krivo mi je ,eto sto nisam uspeo da yakacim neki koncert Azre da osetim i taj deo...Ali sta je tu je....
8. putnik:
-Najkrace receno po mom misljenju dva hita i nista vise pored toga...Tekstovi i muzika ocaj...Novi pevac koji falsira i na studijskom snimku (citirao sam Mickey-a) nije vredan nikakve paznje....
-Mickey je rekao da im je nastup ocaj,ja nisam ih slusao uzivo tako da o tome necu diskutovati...
-Ima mozda tu par rifova da me zaintrigiraju,na pr Rock & roll se vraca kuci...Ali to je bas malo da bih njima posvetio neku paznju....
-Ne podnosim taj trip copor,bajkeri,ludilo,braca i tome slicno tako da oni to bas propagiraju i meni to ne odgovara...
Jos mnogo toga bih rekao ako je potrebno ali mislim da je dovoljno...Pozdrav svima...Sto kaze Rambo Amadeus nadam se da ce mo se videti u nekom lepsem svetlu.....
Last edited by Duff on 30 Jan 2009, 14:08, edited 1 time in total.
Eto o tome pricam....Znam brate da serem i dovidjenja,ukazao si mi na to i puno ti hvala!!!bokicasa wrote:vazno je da znas da s***s ko navijen,pogledaj malo bolje pre nego sto mi prospes gluposti i iznerviras me!!
- mislim_stvarno
Najzad da ste se izjasnili zasto ne volite neke bendove, a ne samo da pljujete i zaje&avate...
Mislim ne pokusavam sada da kazem nista za njih, ni da su kvalitetni ni da nisu. Vise puta sam rekao sta mislim o njima i iza toga stojim, cela poenta ove rasprave je bila sto ste vas dvojica dosli ovde i krenuli neke prosvetiteljske price kako su oni legende i kako treba da nas je sram da slusamo azru i novi talas, a ne njih.
Mislim i KA i 8.putnik su bendovi nastali na isti kalup, "mi smo rockeri". Oba benda sviraju H&H, oba benda imaju slicne teme u tekstovima, oba benda obilaze moto skupove... Chak mi se chini da KA mnogo vise fura taj fazon R'n'R bratstvo, posto osmi putnik na novom albumu ima 1 pesmu koja se moze tako protumaciti, ali ni ona nije bas skroz u tom tripu.
Ja sam preslusao ceo novi album i nigde nisam primetio falsh. Lik peva odlicno.
Imaju vise hitova od KA ako je realno govoriti. Glasno glasnije, lutko moja, labude reci mi, i jos neke su dosta poznate, koje znaju generacije ljudi.
Mnogo su popularniji od KA (nemojte samo da potezete argument cece, jer je ovde ista publika u pitanju). 8.P je imao dva rasprodata koncerta u skc-u (jedan solo jedan sa Alogiom), a KA je svirao u klubu fest u zemunu koji je veliki koliko i living room (ako si bio tamo).
Umoran sam od ove rasprave, jednostavno je glupo natpishavati se koji je bend bolji. Ja vise volim da slusam Azru i OP, ti KA, a ovo sam napisao samo da bi pokusao da ti skrenem paznju na to koliko su ta dva benda (OP i KA) slicna posto mi deluje da si ti doneo zakljucke o njima na osnovu mickeyeve price...
To za druzenje se odnosilo i na tebe i na tvog ortaka, obojica ste poceli pricu kako su oni mnogo dobri likovi, kako su cool, krenuli ste da napadate ljude branivshi ka tim pricama kako su Lotke i ekipa do jaja ljudi, kao da to ima neke veze sa njihovom muzikom o kojoj je ovde rech. Ja sam napisao ono za smajli koji se krsti kad ste vi krenuli da lupate one vashe nebulozne jednachine sa tockom shtulicem i mitrom miricem, a to vase nije bilo nikakvo misljenje nego chisto podje&avanje...Duff wrote:Ko kaze da sam se sa KA druzio jedno vece i na osnovu toga stekao utisak????!!!!!Ja to nigde nisam pomenuo.....KA sam susreo mnogo puta,ali mnogo puta!!!!Jedino mi je krivo posle svega sto neki ljudi ovde dodju da bi pistili buvu i nas ostale omeli u raspravi...Ali nema veze neka je ovo za nauk svima...Ja do poslednjih postova nisam govorio kako neko kenja i krstio se njegovim postovima odnosno njegovom misljenju,a poceo sam kad su ljudi silovito to poceli da rade....
Mislim ne pokusavam sada da kazem nista za njih, ni da su kvalitetni ni da nisu. Vise puta sam rekao sta mislim o njima i iza toga stojim, cela poenta ove rasprave je bila sto ste vas dvojica dosli ovde i krenuli neke prosvetiteljske price kako su oni legende i kako treba da nas je sram da slusamo azru i novi talas, a ne njih.
U vezi ovoga, ovo si naveo mickeyeve zamerke bendu?!?!Duff wrote:8. putnik:-Najkrace receno po mom misljenju dva hita i nista vise pored toga...Tekstovi i muzika ocaj...Novi pevac koji falsira i na studijskom snimku (citirao sam Mickey-a) nije vredan nikakve paznje....-Mickey je rekao da im je nastup ocaj,ja nisam ih slusao uzivo tako da o tome necu diskutovati...-Ima mozda tu par rifova da me zaintrigiraju,na pr Rock & roll se vraca kuci...Ali to je bas malo da bih njima posvetio neku paznju....-Ne podnosim taj trip copor,bajkeri,ludilo,braca i tome slicno tako da oni to bas propagiraju i meni to ne odgovara...
Mislim i KA i 8.putnik su bendovi nastali na isti kalup, "mi smo rockeri". Oba benda sviraju H&H, oba benda imaju slicne teme u tekstovima, oba benda obilaze moto skupove... Chak mi se chini da KA mnogo vise fura taj fazon R'n'R bratstvo, posto osmi putnik na novom albumu ima 1 pesmu koja se moze tako protumaciti, ali ni ona nije bas skroz u tom tripu.
Ja sam preslusao ceo novi album i nigde nisam primetio falsh. Lik peva odlicno.
Imaju vise hitova od KA ako je realno govoriti. Glasno glasnije, lutko moja, labude reci mi, i jos neke su dosta poznate, koje znaju generacije ljudi.
Mnogo su popularniji od KA (nemojte samo da potezete argument cece, jer je ovde ista publika u pitanju). 8.P je imao dva rasprodata koncerta u skc-u (jedan solo jedan sa Alogiom), a KA je svirao u klubu fest u zemunu koji je veliki koliko i living room (ako si bio tamo).
Umoran sam od ove rasprave, jednostavno je glupo natpishavati se koji je bend bolji. Ja vise volim da slusam Azru i OP, ti KA, a ovo sam napisao samo da bi pokusao da ti skrenem paznju na to koliko su ta dva benda (OP i KA) slicna posto mi deluje da si ti doneo zakljucke o njima na osnovu mickeyeve price...
ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..
ahahahaha