Krug by CriD
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Krug by CriD
preslusao sam
uopste nije lose,fino je, i da,lici na ritam nereda
moja mala zamerka je sto jizgleda malo nekako staromodno
rokajte
uopste nije lose,fino je, i da,lici na ritam nereda
moja mala zamerka je sto jizgleda malo nekako staromodno
rokajte
fala na komentu
pa i izgleda staromodno, e sad, moguce da je to do produkcije i mog vokalnog performansa, pretpostavljam da bi sa dobrom produkcijom u svakom pogledu (distorzija, bubnjevi, glas) i kad ja naucim da pevam kako treba vise vuklo na ove novije bendove, mozda se tripujem.
pa i izgleda staromodno, e sad, moguce da je to do produkcije i mog vokalnog performansa, pretpostavljam da bi sa dobrom produkcijom u svakom pogledu (distorzija, bubnjevi, glas) i kad ja naucim da pevam kako treba vise vuklo na ove novije bendove, mozda se tripujem.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hej. U cemu ste radili bubanj? I kako ste radili Post Produkciju? Dobro je, fino zvuci skroz. Doolio mozda sto ti kazes jos malo doterajte vokal...Neki B1 ili B2 Behringher i bice sasvim ok. Uradite SPOT OBAVEZNO! 
PS mozda se moze u POST-u doraditi da zvuci modernije....ako to zelite...

PS mozda se moze u POST-u doraditi da zvuci modernije....ako to zelite...
za bubanj ce ti reci KoD, sto se tice te modernizacije, gitara i vokal najvise jebu (vokal je sniman na mikrofonu za komp, a za gitaru kritikal nije mogao da istripuje da mu distorzija bude kako treba) tako da bi to valjalo snimiti ponovo nekad u buducnosti, umesto da se tuce mrtav konj sa ovim:) sto se spota tice hahaha, moze, kritikal odlazi sa drugim, a ja pijem i pusim u sobi ceo spot posle 

Koliko se ja secam kod je radio u sonaru sa Drum kit from hell 
Sto se vokala tice,moze bolje samo treba mikrofon i da se dobro snimi,sto se gitare tice ,tu je sad problemcic posto ja nemam amp a nemam ni neke kvalitetne slucke pa da cujem kako mi zvuci dist kada snimim vec ja snimim meni zvuci do jaja na mojim sluskama i onda kada dam kodu da to sve doradi (da nabaci amp,cabinet itd) onda zvuci ko ***** pa se tako ***** na daljinu po nedelju dana da potrefimo boju distorzije
Ma kako rece cika duki ,treba ovo sve lepo da se snimi
Ja sam mislio da spot bude samo crno i da se sve vrti u krug ,ahhahahahahhahah

Sto se vokala tice,moze bolje samo treba mikrofon i da se dobro snimi,sto se gitare tice ,tu je sad problemcic posto ja nemam amp a nemam ni neke kvalitetne slucke pa da cujem kako mi zvuci dist kada snimim vec ja snimim meni zvuci do jaja na mojim sluskama i onda kada dam kodu da to sve doradi (da nabaci amp,cabinet itd) onda zvuci ko ***** pa se tako ***** na daljinu po nedelju dana da potrefimo boju distorzije

Ma kako rece cika duki ,treba ovo sve lepo da se snimi

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jel smem samo malo da probam da propustim kroz Ozone, imam jedan preset koji sam radio za neki svoj snimak, pa mozda ce biti malo modernije...Moze?
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ne znam za bubanj, ovo nisu semplovi koje ja koristim. Midi koji sam kucao je zavrsio kod Dekija pa ga je on pustio kroz nesto. Kontam da je addictive drums zbog velike razlike izmedju tomova (razliciti kitovi)... lici na AD.
smes ,sto ne bih smeo ,ajde pa da cujemo kako ce da zvucinemanjavelimirovic wrote:Jel smem samo malo da probam da propustim kroz Ozone, imam jedan preset koji sam radio za neki svoj snimak, pa mozda ce biti malo modernije...Moze?

Vidis rodjo to sam smetnuo sa uma,ajde reci ce deki sta je radio

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa evo moja verzija post produkcije...Cisto mi palo na pamet pa reko' ajde da uradim, mozda Vam se svidi.
http://www.box.net/shared/sbafco1myo
http://www.box.net/shared/sbafco1myo
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa nego kako drugacije ...ritikal odlazi sa drugim, a ja pijem i pusim u sobi ceo spot posle![]()

PS
Naravno sijalica se ljulja levo desno, (ona od 25W), a posle u kupatilu razbijesh ogledalo u agoniji.

Ma 'vako, glede prdukcije:
Ne treba toliko reverba na cinjelama i bubnju uopste, a bogami i na gitari. Treba smanjiti reverb na svemu, u stvari.
To bi doprinelo vecoj prezentnosti instrumenata. Inace bubnjevi su istackani dosta dobro, svaka cas', a i gitarica je fina.
Ne znam sta sta je dejankuki uradio sa vokalom, al' ja koristim ovu foru za podebljavanje - opaucim 2-3 vokala, frekventno nesto drugojacija, dakako, a jedan da bude za oktavu nizi, i naravno stisan, tek da se nazire dubina i muskos'. Onda se dobije na debljini koju vam ovaj pevac bas i nema.
Eh, kad naprave dobar softverski reverb, a da moze da se nabavi na popustu, resicemo 50% home recording problema.
Da, ova Nemanjina verzija je upecatljivija. To onaj izotope ozon kompresor, sta li?
P.S. Bas bubanj u vakoj muzici mora biti (ja bi reko) vise u visokima, tackastiji, metalskiji.

Ne treba toliko reverba na cinjelama i bubnju uopste, a bogami i na gitari. Treba smanjiti reverb na svemu, u stvari.

To bi doprinelo vecoj prezentnosti instrumenata. Inace bubnjevi su istackani dosta dobro, svaka cas', a i gitarica je fina.
Ne znam sta sta je dejankuki uradio sa vokalom, al' ja koristim ovu foru za podebljavanje - opaucim 2-3 vokala, frekventno nesto drugojacija, dakako, a jedan da bude za oktavu nizi, i naravno stisan, tek da se nazire dubina i muskos'. Onda se dobije na debljini koju vam ovaj pevac bas i nema.

Eh, kad naprave dobar softverski reverb, a da moze da se nabavi na popustu, resicemo 50% home recording problema.

Da, ova Nemanjina verzija je upecatljivija. To onaj izotope ozon kompresor, sta li?
P.S. Bas bubanj u vakoj muzici mora biti (ja bi reko) vise u visokima, tackastiji, metalskiji.
ej bre, imam ja debljinu za izvoz nego je los majk, videces ako budes pricao uzivo sa mnom, zvucim ko bajaga na bensedinima i sa dubljim glasom:)
sto se tice tih forica sa vokalima, meni je iskreno to malo gej akcija, uvek pokusam da zamislim sebe kako pevam u isto vreme 3 vokala uzivo, pa mi nesto ne ide:)
edit:
cuo sam ovo nemanjino i svidja mi se, deluje thrashije nekako, vokal se poboljsao recimo.
da, ako mislis na bas-bubanj kao recimo u domination od pantere?
sto se tice tih forica sa vokalima, meni je iskreno to malo gej akcija, uvek pokusam da zamislim sebe kako pevam u isto vreme 3 vokala uzivo, pa mi nesto ne ide:)
edit:
cuo sam ovo nemanjino i svidja mi se, deluje thrashije nekako, vokal se poboljsao recimo.
da, ako mislis na bas-bubanj kao recimo u domination od pantere?
Last edited by Doolio on 01 Feb 2009, 16:25, edited 1 time in total.
dojaja... malo mi vokal ne lezhi... al ono dojaja je... 

Idi, begaj.Doolio wrote:ej bre, imam ja debljinu za izvoz nego je los majk, videces ako budes pricao uzivo sa mnom, zvucim ko bajaga na bensedinima i sa dubljim glasom:)

Ama super je to raditi i sa instrumentima i sa vokalima, radi pos'o.sto se tice tih forica sa vokalima, meni je iskreno to malo gej akcija, uvek pokusam da zamislim sebe kako pevam u isto vreme 3 vokala uzivo, pa mi nesto ne ide:)

Da, da, Pantera bas bubanj - kristal, to sam mislio, a drugi kanal da nosi basove. (Sto ne podebljati i bas bubanj?)

Last edited by sinisake on 01 Feb 2009, 16:32, edited 2 times in total.
dobro, prvi macici se u vodu bacaju, ceo zivot sam pevo clean 
edit, ubaci se sinisa:
ne znam, meni je okej ako dupliras vokal, tj dva puta otpevas isto, ko sa dzitrom recimo kad je dupliras, ali ako se dodaju vokali, vise bih voleo da recimo kritikal doda svoj, nego da ja snimam dva puta drugacije.

edit, ubaci se sinisa:
ozbiljno, videces:)Idi, begaj.
ne znam, meni je okej ako dupliras vokal, tj dva puta otpevas isto, ko sa dzitrom recimo kad je dupliras, ali ako se dodaju vokali, vise bih voleo da recimo kritikal doda svoj, nego da ja snimam dva puta drugacije.