Krug by CriD

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Duane
Fenderaš

Re: Krug by CriD

Post by Duane » 01 Feb 2009, 16:28

Doolio wrote:dobro, prvi macici se u vodu bacaju, ceo zivot sam pevo clean :mrgreen:
ma brate mani se ti ovih hvy stvari.. ti si rodjen za one Tunnel-like pesme... meni je ono bilo haos... da se izrazim strucno na latinskom... konza-vrhozis

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 01 Feb 2009, 16:31

u svakom slucaju, vokal ce se snimiti ponovo nekad u buducnosti, za boljim majkom i sa vise iskustva u distorziranom pevanju:)
dzitra takodje, ovaj rif sam po sebi je mnogo crispiji, kao metalikini rifovi recimo.

dvejn:
cekaj bre, istrazujem svoju seksu...ovaj vokalnost:) sto se tice tunelolikih pesama, jeste, ali to mi je dosadilo, tako to ide, mozda se vratim tome nekad, to mu dodje ko sto dzim keri oce da radi covek ozbiljne filmove malo:)
u stvari, da se ispravim, radicu tunele i dalje, ali zajedno sa ovim stvarima.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Feb 2009, 16:37

ma otkad si promenuo avatar.. ja nemogu vise da te prepoznam...

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 01 Feb 2009, 16:38

:(

koji, menjo sam sto puta. sta se bunis sad, pa prosli mi je bio vajt prajd vrld vajd, ovaj je tunelastiji, tako ti volis. a i mozes se diviti mom slikarskom umecu :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Feb 2009, 16:40

cuo sam ovo nemanjino i svidja mi se, deluje thrashije nekako, vokal se poboljsao recimo.
da, ako mislis na bas-bubanj kao recimo u domination od pantere?
Pa pazi, probao sam na 3 para slusalica i na 3 i 2 sistemskim kutijama. Nekako ta Ozone, koji je pomenut odradi dotezanje lepo. Mada Kad bi bio jos malo bolji snimak vokala, mogao bih jos vise da nabudzim snimak, jer u ovom slucaju, bih vokal se preterano izdvojio.
A sto se tice Bass bubnja, Lepota je "TACKA", definicija, krupnoca - sve u jednom (moze da se razlista na 3 kanala pa da bude show...) :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 01 Feb 2009, 16:45

a jebiga, majk je bio bukvalno od 20 dinara, al bukvalno. u sustini, mislim da se ne treba muciti sa ovim snimkom, nek sluzi da ne zaboravimo sta smo radili, a to kad bude bude da snimimo lepo, pa onda mozemo svi da se igramo sa postprodukcijama:)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Feb 2009, 16:46

Pa to...taj rad... :D
Bilo kako bilo, pesma je dobra, isfurajte to negde. Spot? :mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 01 Feb 2009, 16:51

ihaj, fala fala, al ovo su prvi macici, trenutno ce radimo jos jednu, a imamo tekst posle za jos jednu, a verovatno cu ja da uradim jos par tekstova u sledecih par dana, tako da ide to polako, jedino sto imamo taj ogroman problem razdaljine, tako da sve ide mukotrpno i preko neta, da smo komsije, vec bi svirali po demiji za gajbu piva:)
a kad rece spot, totalno bi mogla neka zajebancija da se uradi, cisto iz sprdnje, samo ne znam sta bi to bilo. predlozi, neko? kritikale, sta ti mislis (osim onog tvog da je sve crno i da se vrti):) dvejne, ti (uvek si bio bolesan)?

Critical
PedoBear

Post by Critical » 01 Feb 2009, 17:09

dobro neka sve pola spota vrti u krug a drugi deo neka stoji samo krug nepomicno na sredini i eto D:D:D

Ma ja sam za neke kul animacije :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Feb 2009, 18:11

moze vas cetvorica unako sedite u krugu i drzite se za ruke i prizivate gospodara tame kad ono se stvara rambo petkovic i krene da veze kroz brazilske vezne redove... jel moze tako nesto? :D
imam ja pro drugara koji moze da vam odradi spot... radi sad neki spot nekom americkom bendu strive se zove... neka krsh muzika, al covek zna znanje...

vasko

Post by vasko » 01 Feb 2009, 20:18

Duane wrote:imam ja pro drugara koji moze da vam odradi spot... radi sad neki spot nekom americkom bendu strive se zove... neka krsh muzika, al covek zna znanje...
travolta iz borce grede?

moj predlog za spot je da bude sa sto vise gologuzih snajki,dado polumenta ima fine spotove

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Feb 2009, 20:23

vasko wrote:
Duane wrote:imam ja pro drugara koji moze da vam odradi spot... radi sad neki spot nekom americkom bendu strive se zove... neka krsh muzika, al covek zna znanje...
travolta iz borce grede?

moj predlog za spot je da bude sa sto vise gologuzih snajki,dado polumenta ima fine spotove
dzontra...

e da ovo za spot, ozbiljno lik moze da uradi ono bas zna znanje... naravno za dzh, ono moje godiste je, al zna znanje brate... zna jbno znanje!

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 01 Feb 2009, 22:27

Eee, sutra cu pogledati sta sam radiJo, ali kolko se ja secam... ja dobih bubnjoce u wav.... valjda...

gitare bejahu preoderdozirane.. pa sam izvlaciJo sta sam mogao.. pitajte kritikala...

a glas.. ne secam se iskreno... dakle pokusacu da iskopam po arhivi... projekat i pogledacu sta sam koristio...

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 02 Feb 2009, 01:02

i like this :metal6: svidja mi se vokal ovako kako jeste (al to sam samo ja :P ) distorzija bi mogla biti jos malo brutalnija :D
samo tako nastavite momci :butthead:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 02 Feb 2009, 02:56

fala fala! to, bitni ste vi mladi :mrgreen:

duejn:
previse je rambo tr00 da bismo ga jos stavljali u spotove, neka to malo saceka, ne moze prvi spot pa rambo:)
taj tvoj drugar, jel on nesto animira (ko sto kritikal rece da voli) ili snima? ako je ovo prvo, kritikale, da se nazovemo 'gorile' i zavrsili smo posao:)

Post Reply