Krug by CriD
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Krug by CriD
drugar snima i to onda obradjuje u after effectsu... ima suludih efekata... apsolutno suludo... a ja se malo shprdam po 3DS Max-u tako da ono moze i neka animacija da se ubaci, al nista komplikovano, jbg ja sam jos zelen, al chkode je profi... sto se tice after effectsa i tako obrade videja... ono opusteno moze on da radi, on je dokon ionako nema pametnija posla 

Dist. jeste bio brutalandistorzija bi mogla biti jos malo brutalnija
samo tako nastavite momci

Dist je sa MXR DD11 , ja sam je snimio suvo ,znaci samo dist bez efekata a ostalo su oni dodavali

secas se da si imao neki odjek debilan i da nisi imao masnocu sa distorzijom, nesto ti se sjebalo? ja se tako nesto secam, delovalo je ko da nije mutovano maltene, zato je moralo svasta da se radi u produciranju...

vako se meni svidja dist

- KnightOfDoom
- Site Admin
Au bre nagrdi nas ovaj Critical... prvo mu ne valja moja prDukcija pa uvali dekiju...sad ni njegovo ne valja .... Ne valja tebi ta Dajmbeg MXR super-boost-distorzija, znas! 

E, drugari.. da...
da ne ispadne da se nesto pravdam, ali na zadnjem MSN sastanku. Critical, Doolio i ja smo se dogovorili da se na ovome jos poradi.. a od toga je proslo mnooooooogo kubika vode i Savom i Dunavom... pre oko 5-6 meseci... dakle moja "verzija" nije bila verzija za pustanje... vec za doradu...
Gitare, lepo rece doolio, su bile pregorene.. tj. preoverdriveovane i nije se moglo nista smisleno izvuci. Kasnije je onaj solo za Reverseovu pesmu drugacije snimljen.. i tada je moglo da se radi nesto sa gitarama... znaci previse gaina je bilo, snimljeno direktno u kompu.. no, i to se dogovarasmo da menjemo..
bubnjovi... ja imam samo .wav.. znaci nije AD.. jedino sto je malo dat EQ da izvuce nogicu i dobos.. ali rekoh ionako je sve to bila radna verzija... tako da...
opet, pogledacu u projektu, za sada sam gledao samo u folderu projekta... ali ja ne nadjoh nista osim .wav fajlova...
Nemanja... svidja mi se tvoj smiks, tj tvoj enhancement... vrrrlo dobro.. ali sam miks je malo los, a tome sam "ja kriv"... jer... da, da, znate svi, bila je radna verzija...
Dakle, radimo ovo? ili cete dati nekom drugom.. :'( ili ste zadovoljni ovim sto imate...
A sad o pesmi
pesma kao pesma... meni je dobra, ima zara.. i ima voznju... svidza mi se... daj samo lepo da se odradi.
Hehe, kad covek oce odma' da zvuci sveCki... neka, neka, doci ce on kod mene u Knj!!!
da ne ispadne da se nesto pravdam, ali na zadnjem MSN sastanku. Critical, Doolio i ja smo se dogovorili da se na ovome jos poradi.. a od toga je proslo mnooooooogo kubika vode i Savom i Dunavom... pre oko 5-6 meseci... dakle moja "verzija" nije bila verzija za pustanje... vec za doradu...
Gitare, lepo rece doolio, su bile pregorene.. tj. preoverdriveovane i nije se moglo nista smisleno izvuci. Kasnije je onaj solo za Reverseovu pesmu drugacije snimljen.. i tada je moglo da se radi nesto sa gitarama... znaci previse gaina je bilo, snimljeno direktno u kompu.. no, i to se dogovarasmo da menjemo..
bubnjovi... ja imam samo .wav.. znaci nije AD.. jedino sto je malo dat EQ da izvuce nogicu i dobos.. ali rekoh ionako je sve to bila radna verzija... tako da...
opet, pogledacu u projektu, za sada sam gledao samo u folderu projekta... ali ja ne nadjoh nista osim .wav fajlova...
Nemanja... svidja mi se tvoj smiks, tj tvoj enhancement... vrrrlo dobro.. ali sam miks je malo los, a tome sam "ja kriv"... jer... da, da, znate svi, bila je radna verzija...
Dakle, radimo ovo? ili cete dati nekom drugom.. :'( ili ste zadovoljni ovim sto imate...
A sad o pesmi
pesma kao pesma... meni je dobra, ima zara.. i ima voznju... svidza mi se... daj samo lepo da se odradi.
Hehe, kad covek oce odma' da zvuci sveCki... neka, neka, doci ce on kod mene u Knj!!!
deki bre, pa ti si izvukao sirove snimke iz blata sa svojim miksanjem, sta sad pricas 'dacete nekom drugom'? pazi, ako tebi padne na pamet u trenucima dokolice da se drndas sa snimcima, drndaj se, ali ovo je ionako verzija koja je snimljena navrat-nanos, u principu da se ima uvid u pesmu. nekad in d fjucr ce to da se snimi bolje, pogotovo vokal, pa ce imati i sta da se miksuje i da se nalazi neki fin ekvalajzing i channeling ili sta vec. jos kritikal treba i solo da napravi.
in the other news, danas mi je kritikal odsvirao neka tri rifa, tako da cu ja da uzmem sad da pisem txtove za njih, tako da u nekoj skorijoj buducnosti mozda nastupi neko novo miksovanje, pa cemo pokusati da te privolimo na to ako ti je dosadno bez spasavanja groznih snimaka:) kolko sam shvatio, gitara se sad lepo snima, znaci samo moj vokal ce da bude budjav jer i dalje imam onaj isti mikrofon (koji je verovatno jos gori nego prosli put)
.
da, da, i ti KoD-e nemoj da se krijes, i tebe cemo da hapsimo
in the other news, danas mi je kritikal odsvirao neka tri rifa, tako da cu ja da uzmem sad da pisem txtove za njih, tako da u nekoj skorijoj buducnosti mozda nastupi neko novo miksovanje, pa cemo pokusati da te privolimo na to ako ti je dosadno bez spasavanja groznih snimaka:) kolko sam shvatio, gitara se sad lepo snima, znaci samo moj vokal ce da bude budjav jer i dalje imam onaj isti mikrofon (koji je verovatno jos gori nego prosli put)

da, da, i ti KoD-e nemoj da se krijes, i tebe cemo da hapsimo

Ma bre, ja samo pitam... nikakva ljutnja...
Eto... ich bin hier... tj stojim vam na raspolaganju... i za nove stvari... i meni je Critical slao nesto..
A i o Krugu cemo jos pricati.. djekna jos.... a ka' ce....
Eto... ich bin hier... tj stojim vam na raspolaganju... i za nove stvari... i meni je Critical slao nesto..
A i o Krugu cemo jos pricati.. djekna jos.... a ka' ce....
- KnightOfDoom
- Site Admin
Sad... ni ja se ne pravdam (
) ali one bubnjeve nisam radio. Ja uvek koristim svoj "custom" kit. Posto se critical pozalio da je suvise metalski, neko drugi je provukao midi kroz ad ili sta vec. Jedino ako nisam (posle kljucanja u mozak preko msna od strane doticnog
) samo pustio kroz AD i exportovao bez ikakvog slusanja. To secanje sam verovatno potisnuo
Ma bre deki, kol'ko para tol'ko dista... nema tu... pitaj ti njega koliku on ima platu tamo po austrijama... mi ovde za dzabe da mu radimo i trosimo svoj vanserijski talenat...
(salim se rodjo nemoj se ljutis)

Ma bre deki, kol'ko para tol'ko dista... nema tu... pitaj ti njega koliku on ima platu tamo po austrijama... mi ovde za dzabe da mu radimo i trosimo svoj vanserijski talenat...

(salim se rodjo nemoj se ljutis)
jebiga, on je u austriju, al srce u srbiju!
Hahahahahha.....Doolio wrote:jebiga, on je u austriju, al srce u srbiju!
Ne znam rodjo sta je sa bubnjem,meni je ovako dobar ,jebote znas kada je bilo ,ne secam se sta sam juce jeo a kamoli da se setim sta smo radili

U sustini ima ovde jos lepo da se radi ,ovo je samo kako rekosmo probna verzija

(kad bi ovaj konj kupio majk neki normalan mozda bi i mogli nesto da uradimo

kad konj bude kupio majk, onda cemo i da uradimo:)
nista nas ne sprecava da pisemo tekstove, rifove, miksujemo, snimamo i da se sejvuju trackovi:) onda kad uzmem majk, samo roknemo novi vokal na matricu i cao zdravo.
nista nas ne sprecava da pisemo tekstove, rifove, miksujemo, snimamo i da se sejvuju trackovi:) onda kad uzmem majk, samo roknemo novi vokal na matricu i cao zdravo.