Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!

Post by dejankuki » 04 Feb 2009, 20:57

NE!!!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 04 Feb 2009, 20:58

Porke? :(

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 04 Feb 2009, 21:02

Zato što... bi Deki hteo da ga pokloniš njemu? :lol:

Komplikovan je to posao, napraviti pouzdanu glavu - pričam o obradi drveta. Imaš nekog stručnog da ti pomogne?

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 04 Feb 2009, 21:02

Ne. Sutra ce ti opet biti appealing to sto je combo, prekosutra ces hteti da ga das u bescenje da bi kupio Marshall-a ili tako nesto, za 7 dana ces ga opet voleti :) Jedino sto dolazi u obzir (in my opinion) je da napravis novi box samo za guts, pa da mozes kasnije da ga vratis u predjasnje stanje. U nasim studijima/svirkama su ocajni kabineti, da ja ili nosim i glavu i 2x12" kabinet ili ne nosim nista sem gitare. Think about it...
Cheers! :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 04 Feb 2009, 21:10

Rocket Roll wrote:Komplikovan je to posao, napraviti pouzdanu glavu - pričam o obradi drveta. Imaš nekog stručnog da ti pomogne?
Imamo prijatelja koji je jako dobar stolar, a ni meni ni caletu nije stran posao sa drvetom
DrGreenthumb wrote:U nasim studijima/svirkama su ocajni kabineti, da ja ili nosim i glavu i 2x12" kabinet ili ne nosim nista sem gitare
Za mene je prednost glave+kabineta jos u tome sto moze iz 2 puta (ili uz jos neciju pomoc) da se nosi :mrgreen:
Nije meni toliki problem u fizickom aspektu nosenja, nego nekako izgubim volju za zivotom kad pomislim da moram da ga penjem na 4 sprat stepenicama zbog 2 sata u studiju... dusu izgubim u tom procesu (pogotovo kad mi je ostalo jos 10 stepenica)
DrGreenthumb wrote:Jedino sto dolazi u obzir (in my opinion) je da napravis novi box samo za guts, pa da mozes kasnije da ga vratis u predjasnje stanje
Ovo i meni deluje kao najbolje resenje

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 04 Feb 2009, 21:15

Paaa delimicno i zbog razloga, a delimicno i zato sto mu kvaris arhitekturu, zapreminu, sound i uopste pojavu. mislim.. kombo je kombo i za to je projektiran, kaj ne... a ako hoces glavu+cab.. onda jelte, uzNes glavu i cab... nadam se da me razumes...

A ovo o poklanjanju!! paaa sad, ne bih se naljutiJo... ;)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 04 Feb 2009, 21:24

dejankuki wrote:a ako hoces glavu+cab.. onda jelte, uzNes glavu i cab... nadam se da me razumes...
Kao sto vec napisah finansije su odlucile. Mogao sam uzeti samo glavu koju ne bih imao na cemu da sviram
Ovako mogu za oko 50ak evra da sastavim pristojno kuciste za glavu i kabinet u koje cu preseliti, sto bi doktor rekao, guts

A za ovo poklanjanje ce se jos dogovorimo :lol:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 04 Feb 2009, 22:07

vidi sa ostalim clanovima benda da nadjete prostor za probe gde mozete ostaviti opremu... u necijoj kuci , vikendici, ili se dogovorite sa jos nekim prijateljskim bendovima za prostor.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 04 Feb 2009, 22:20

Vec imamo tako nesto u planu, samo sto jos uvek nista nije sigurno

Post Reply