Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Preporučite neko ozbiljnije pojačalo Ćććiri!
Zato što... bi Deki hteo da ga pokloniš njemu? 
Komplikovan je to posao, napraviti pouzdanu glavu - pričam o obradi drveta. Imaš nekog stručnog da ti pomogne?

Komplikovan je to posao, napraviti pouzdanu glavu - pričam o obradi drveta. Imaš nekog stručnog da ti pomogne?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Ne. Sutra ce ti opet biti appealing to sto je combo, prekosutra ces hteti da ga das u bescenje da bi kupio Marshall-a ili tako nesto, za 7 dana ces ga opet voleti
Jedino sto dolazi u obzir (in my opinion) je da napravis novi box samo za guts, pa da mozes kasnije da ga vratis u predjasnje stanje. U nasim studijima/svirkama su ocajni kabineti, da ja ili nosim i glavu i 2x12" kabinet ili ne nosim nista sem gitare. Think about it...
Cheers!

Cheers!

Imamo prijatelja koji je jako dobar stolar, a ni meni ni caletu nije stran posao sa drvetomRocket Roll wrote:Komplikovan je to posao, napraviti pouzdanu glavu - pričam o obradi drveta. Imaš nekog stručnog da ti pomogne?
Za mene je prednost glave+kabineta jos u tome sto moze iz 2 puta (ili uz jos neciju pomoc) da se nosiDrGreenthumb wrote:U nasim studijima/svirkama su ocajni kabineti, da ja ili nosim i glavu i 2x12" kabinet ili ne nosim nista sem gitare

Nije meni toliki problem u fizickom aspektu nosenja, nego nekako izgubim volju za zivotom kad pomislim da moram da ga penjem na 4 sprat stepenicama zbog 2 sata u studiju... dusu izgubim u tom procesu (pogotovo kad mi je ostalo jos 10 stepenica)
Ovo i meni deluje kao najbolje resenjeDrGreenthumb wrote:Jedino sto dolazi u obzir (in my opinion) je da napravis novi box samo za guts, pa da mozes kasnije da ga vratis u predjasnje stanje
Paaa delimicno i zbog razloga, a delimicno i zato sto mu kvaris arhitekturu, zapreminu, sound i uopste pojavu. mislim.. kombo je kombo i za to je projektiran, kaj ne... a ako hoces glavu+cab.. onda jelte, uzNes glavu i cab... nadam se da me razumes...
A ovo o poklanjanju!! paaa sad, ne bih se naljutiJo...
A ovo o poklanjanju!! paaa sad, ne bih se naljutiJo...

Kao sto vec napisah finansije su odlucile. Mogao sam uzeti samo glavu koju ne bih imao na cemu da sviramdejankuki wrote:a ako hoces glavu+cab.. onda jelte, uzNes glavu i cab... nadam se da me razumes...
Ovako mogu za oko 50ak evra da sastavim pristojno kuciste za glavu i kabinet u koje cu preseliti, sto bi doktor rekao, guts
A za ovo poklanjanje ce se jos dogovorimo

-
vidi sa ostalim clanovima benda da nadjete prostor za probe gde mozete ostaviti opremu... u necijoj kuci , vikendici, ili se dogovorite sa jos nekim prijateljskim bendovima za prostor.
Vec imamo tako nesto u planu, samo sto jos uvek nista nije sigurno