1va stvar. Imam Marshall Plexi Glavu 100W pravljenu u Srbiji, jos davnih 60tih ili 70tih. Matoro ko biblija, Full lampa. Zuji malo, radi super...krlja. Nemam original kutiju nego sviram preko neke sa 15incha 150W zvucnikom koja je te velicine da nemoze da stane maltane ni u jedna kola. Ima tockice dodushe... Ok je to sve lampash je i tako to, ali se bojim njegovog zivotnog veka i svaki put se jako napijem na svirkama jer imam frku da nesto ne rikne jer je stvarno OLD

. Opcija 1: Daje mi neki lik GUYATONE ZIP 40 FAT kombo pojacalo za njega. Problem: nemam pojma kakvo je to pojacalo, ima 15 incha zvucnik, sto mi je ok, jer kontam da je debeo ton kad zatreba...Prvi je vlasnik. Pojacalo je trandza, ali po svemu sudeci dobar zvuk...i mladje je bar 10god - iz 80tih je..hm. Opcija 2: Prodati Marshalla Copyju i dodati i uzeti neki HYBRID (posto za FULL Lampu novo pojacalo nemam para) tipa neki VOX Valvetronix ili stavec..nemam pojma... Opcija 3: Ostaviti Marshalla, doterati ga koliko moze i kupiti mu Marshallovu kutiju sa 2 ili 4 Celestiona... HAJDE POMAGAJTE, poludecu.
2ga stvar. Agonija oko pedala i dalje traje...sada me trenutno muci ona lepa stvar koja se zove TRUE BYPASS...vec se milion puta pominjala i znam da ima bypass looper i sve to, ali pored svih saveta jedino sto sam odlucio je da apsolutno ZA ZIVOTA nikada ne pomislim na procesor nikakav. Imam DS2 i neko kinesko sr.nje koje daje solidan overdrive tubescreameroliki, ali takodje je u BYPASS modu krsh kao i DS2 a bogme cini mi se i DUNLOP made in USA Cry Baby...ladno ni to nije izgleda true...uh... Dakle sta raditi: prodati lepo sve, kupiti pojacalo koje na sebi ima efekte kojekakve (ima ona VOX glava u SKY-u od 100W za 200E, sto mi je nelogicna suma, osima ako cela serija tih pojacala ne crkava...mada ko zna). Kad ukljucis gitaru u pojacalo samo sa kablom direkt zvuk ...super, kada ukljucis posle svih pedala...zvuk, nije bas super (KLIN)... I Shta sad?