http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... ood#p69322
Btw, google opet puko.

Edit: Ipak nije, taj parkwood sajt je iz nekog razloga sumnjiv (i FF izbacuje upozorenje)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
KO SI TI I ŠTA SI URADIO SA PRAVIM DUANEOM???Duane wrote: ja mislim da je za tebe best buy PRS, nekako mi tako delujes... ozbiljno... mislim tako mi deluje po komentarima tvojim, tako da cu se sloziti sa mithrandirom...
u pitanju je obrnuta psihologija.jcm 800 wrote:KO SI TI I ŠTA SI URADIO SA PRAVIM DUANEOM???Duane wrote: ja mislim da je za tebe best buy PRS, nekako mi tako delujes... ozbiljno... mislim tako mi deluje po komentarima tvojim, tako da cu se sloziti sa mithrandirom...![]()
Odao si se uljezu!!!
Pravi Duane nikad, ali NIKAD, ne bi preporučio nešto što nije Fender!
Bolje se predaj odmah i Oslobodi našeg kolegu alienu...inače...
nemanjavelimirovic wrote:I opet FENDER klan Wins!Moja puna podrshka svemu fenderolikom.
(grozan sam)
E a sad ozbiljno...kakve su one LINE 6 Modeling gitare...tu ima sto nekih mogucnosti tona..pa eto to bi mozda bilo skroz univerzalno...
Znaci Line SIX - SUX...tyler durden wrote:nemanjavelimirovic wrote:I opet FENDER klan Wins!Moja puna podrshka svemu fenderolikom.
(grozan sam)
E a sad ozbiljno...kakve su one LINE 6 Modeling gitare...tu ima sto nekih mogucnosti tona..pa eto to bi mozda bilo skroz univerzalno...
Probao sam to. CIsto govno da tako kazem. Odvratno mi je.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest