Guitar rig 3
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Re: Guitar rig 3
preset ima na native instruments...ja sam naso link na gutarampmodeling.com ali je za 3.1 verziju
ja sam podesio i solidno zvuci mada gr generalno daje njesra zvuk
ja sam podesio i solidno zvuci mada gr generalno daje njesra zvuk
I dalje koristim cuvenu Realtek AC'97 integrisanu sa ploce:) i sa asio4 all driver-om je guitar rig2 radio sa odlicno malom latencijom
Medjutim za guitar rig 3 ovaj driver mi nije pomogao, na netu nisam nasao neki drugi, da li neko slucajno zna koje resenje da upotrebim?
Zbog ovog problema sve snimam clean pa nabacim efekat , ali naravno dok sviram nemam pravi osecaj sta snimam...poz
Medjutim za guitar rig 3 ovaj driver mi nije pomogao, na netu nisam nasao neki drugi, da li neko slucajno zna koje resenje da upotrebim?
Zbog ovog problema sve snimam clean pa nabacim efekat , ali naravno dok sviram nemam pravi osecaj sta snimam...poz
ja imam jedan problem. skinuo sam guitar rig 3. nije mi kontao gitaru ali se cuo metronom u programu. posle sam skinuo asio4all driver i instalirao i kada sam selektovao opciju ASIO u gr3 audio podesavanju sve je krenulo da pisti. smanjio sam i line in na koji sam nabo gitaru ali i dalje pisti. kada sviram gitaru cuje se kroz svo to pistanje. kartica mi je realtek high definition audio. ne koristim nikakav DI box pa da nije u tome problem?
Mene zanima sledece,upravo sam skino u free downloads Guitar Rig 3 ali izgleda da je u pitanju demo verzija.
pa sta bi trebao da uradim da mi ostane kad prodje taj rok?
nebi da ostanem bez GRRRRRRRRRRR3
pisiteeeeee !!! u napred hvala

- Rocket Roll
Jesi li u kontrolnom panelu Guitar Riga označio da kao ASIO drajver koristi ASIO4All?Muzicar wrote: Medjutim za guitar rig 3 ovaj driver mi nije pomogao, na netu nisam nasao neki drugi, da li neko slucajno zna koje resenje da upotrebim?
Loša kartica, gitara blizu monitora, puno šuma, a ti verovatno odvalio "Gain" na pojačalima sve do 13,5? Neće to tako ići. Probaj sa Guitar Rigovim noise gateom, za početak.zipe wrote:kada sam selektovao opciju ASIO u gr3 audio podesavanju sve je krenulo da pisti.
Piraterija je najstrože zabranjena na Forumu.RR3 wrote:Guitar Rig 3 ali izgleda da je u pitanju demo verzija.pa sta bi trebao da uradim da mi ostane kad prodje taj rok?

Decko... ili covece. legalno - samo ako platis oko 300Eura drugacije nikako... legalno!
OOooooooo 300 Eura?
nema onda od toga nista. Hvala za informaciju. za te pare imam prioritete... Imam pojacalo i tako to,zanimacu se za snimanje sta mi potrebno Di-Box i slicno... Pozz 

A jesi li probao nesto od ovoga mozzda?
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =26&t=1157
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =26&t=1157
-
ljudi..posto vidim da se u ovoj temi govori o guitar rigu 3..danas mi je iskraso proble..normalono sam svirao i snimalo preko loop machine u njemu i kad exportujem mix...chulo se sa sve efektima..danas neznam koi mu je...kas snimim i pustim chuje se sve.a kad exportujem samo bas odnosno gitara nema efekata..da li nemo moze da mi pomogne...
zdravo !!!
e ja imam sledeci problem sa guitar rig 3 instalirao sam asio4all dtiver i podesio sam u settings asio
moj problem je kada ubodem gitaru u line in guitar rig ne prepoznaje al kad ukljucim u mikrofon radi ???
kako da podesim line in
???
e ja imam sledeci problem sa guitar rig 3 instalirao sam asio4all dtiver i podesio sam u settings asio
moj problem je kada ubodem gitaru u line in guitar rig ne prepoznaje al kad ukljucim u mikrofon radi ???
kako da podesim line in

Ovako uradio sam sledece.

A zanima me kako da snimim gitaru u GR3 svirajuci je uz GP5 i onda snimak i sve ostalo da izvezem u Cubase? Imam Cubase SX

E,ljudi aj mi molim vas recite u koju boju ja to da utaknem,i kako da namestim te In-ove,i to,nov sam u ovome i nemam pojma,guitar rig imam,asio4all imam,kX imam,molim vas pomagajte