b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tyler durden
- MF veteran
Re: b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)
DOGOVORENO!!!!!!

- tyler durden
- MF veteran
napreduje li susenje???? Hoce li skoro neka slicica???? 
Na žalost druže, neće skoro nove sličice
.
Trenutno nisam u bgd, a kad ću da dođem, stvarno ne znam. I to ce verovatno da bude poslom tako da je i tad pitanje da li cu imati vremena za odlazak do radionice i što je najbitnije da li će radionica biti slobodna. Ali u nekim razgovorima sa ostatkom ekipe, opcija je prva polovina marta, a nadam se i da će vreme znatno da se popravi do tada.
Iako to i nije tako daleko, ipak vrlo sam nastrpljiv
(što nema smile koji gricka nokte
)
Ali imam i pozitivnih vesti za tebe, mene i sve ostale
Nova građa u završnoj fazi pripreme, znači oktobar, novembar novi projekat, pa nek ide život 
Trenutno nisam u bgd, a kad ću da dođem, stvarno ne znam. I to ce verovatno da bude poslom tako da je i tad pitanje da li cu imati vremena za odlazak do radionice i što je najbitnije da li će radionica biti slobodna. Ali u nekim razgovorima sa ostatkom ekipe, opcija je prva polovina marta, a nadam se i da će vreme znatno da se popravi do tada.
Iako to i nije tako daleko, ipak vrlo sam nastrpljiv
Ali imam i pozitivnih vesti za tebe, mene i sve ostale
wooohoo! navukao se na izradu djitara, a?b-Looser wrote: Ali imam i pozitivnih vesti za tebe, mene i sve ostaleNova građa u završnoj fazi pripreme, znači oktobar, novembar novi projekat, pa nek ide život
Duane wrote:wooohoo! navukao se na izradu djitara, a?b-Looser wrote: Ali imam i pozitivnih vesti za tebe, mene i sve ostaleNova građa u završnoj fazi pripreme, znači oktobar, novembar novi projekat, pa nek ide život
Ha-ha-hadejankuki wrote:USA?
Da ne bude da se nista ne desava, evo mali update teme. Slike koje slede nemaju veze sa dosadasnjom gradnjom, ali zato su nagovestaj buducih radnji
Obilazeci razna stovarista i privatne zalihe shvatio sam da od toga leba nema i da za ozbiljan instrument mora ozbiljno i da se krene od samog pocetka, tj. od drveta.

Ovo je slikano juce, nemojte da vas cudi sneg, brda su u pitanju, i za neki dan cu da odem da posecem stabla. Prvi je jasen, drugi je javor. Oba stabla zrela za secu, oko 60 u precniku i to je to, nikakva steta.
(inace, imam visoko razvijenu ekolosku svest
)
A ovo je radjeno danas. Iz odlicnog, zaista pazčjivo odabranog, trupca oraha vadim QS daske za instrumente, i nesto manje od polovine trupca ide PS za neke druge namene.

Pogledajte samo ovu lepoticu?!

A ovo je QS bookmatched, pa mislim reci

Sve usvemu, jako sam zadovoljan odabirom gradje. Pre svega ovoga seklo se jos nesto, ali o tom potom to je na susenju pa ne mogu slikama da dokumentujem, a to je pravi slatkis
Cheers.
Obilazeci razna stovarista i privatne zalihe shvatio sam da od toga leba nema i da za ozbiljan instrument mora ozbiljno i da se krene od samog pocetka, tj. od drveta.

Ovo je slikano juce, nemojte da vas cudi sneg, brda su u pitanju, i za neki dan cu da odem da posecem stabla. Prvi je jasen, drugi je javor. Oba stabla zrela za secu, oko 60 u precniku i to je to, nikakva steta.
A ovo je radjeno danas. Iz odlicnog, zaista pazčjivo odabranog, trupca oraha vadim QS daske za instrumente, i nesto manje od polovine trupca ide PS za neke druge namene.

Pogledajte samo ovu lepoticu?!

A ovo je QS bookmatched, pa mislim reci

Sve usvemu, jako sam zadovoljan odabirom gradje. Pre svega ovoga seklo se jos nesto, ali o tom potom to je na susenju pa ne mogu slikama da dokumentujem, a to je pravi slatkis
Cheers.
Nadam se da si našao i gde ćeš malo brže da osušiš ova lepa drva, nećeš valjda da čekaš da se prirodno osuše (iako bi to bilo najbolje) ? 
Evo danas sam kompletirao gradju za sledeci projekat. Moram reci da sam imao neverovatnu srecu i nasao odlican planinski javor i to prirodno susen. Narocito sto sam mogao da iz bunta izaberem koju god zelim dasku. I evo kako to izgleda

i malo po izbliza

To znaci da Beograde here I am, i vracam se da dovrsim ovog PRS-a, mislim stvarno je gradnja postala legendarna

i malo po izbliza

To znaci da Beograde here I am, i vracam se da dovrsim ovog PRS-a, mislim stvarno je gradnja postala legendarna
Dobro došao nazad, hvala Bogu da si se setio 
- sirac-šunka
- vragolan
Mmmm... rebrasti javor, ju laki basterd 
@Nikola
Tu sam ja, pritajen... Vidis, smisljam nove stvari, varim i tako to
@Sirac
Vuce ka tome, u svakom slucaju bice lepi topovi (i haubice
)
Hvala na odgovori
Odo na spavanje, jedno nedelju dana
@Sirac
Vuce ka tome, u svakom slucaju bice lepi topovi (i haubice
Hvala na odgovori
Odo na spavanje, jedno nedelju dana
- Cilal Najed
uh, kako lep komad javora.. a tek oraj..
sta ce to da bude?
sta ce to da bude?