Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hvala Braco. Video sam to na nekim Josipovim fotkama i mogu ti reci da mi se ni malo ne svidja,ali opet to je stvar ukusa !vbraca wrote:Lepo cestitam, ali predlazem da skines pickguard, bez njega izgleda mnogo mocno
Знаш како, ово ми је тек други бас (и не планирам да га мењам). Немам нека искуства са другим масновима, али могу да ти кажем да кад сам видео на нету да је ово чудо изашло да сам се заљубио у њега и решио : или ово, или ништа друго! требало ми је 3 год да скупим кинту, и још 3 месеца да га сачекам да стигне у Босну (студирам тамо, па сам га наручио преко неког лика из сарајевског *Артиста*, преко *Томана* и изашао ме је 715 чивута - прошле године). Иначе у односу на прошли бас (ћирилични Ибанез тело као Лес Пол... - ставићу га за који дан у огласе овде, па ћете видети) је мнооогоооо тежи, многоооооо бољи звук и сустејнннн (колико могу да провалим на малом маршалчићу од 30в=морам ускоро појачалце да мењам)... Све у свему - презадовољан сам. Нисам неку стручњак али моје мишљење је да је до јаја, иако је Лтд мејд ин ВијетнамШмајсер wrote:брате ја сам хтео да узмем овај кобас...
где си га узо колко пара, колко музике?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest