Line 6 ili Vox
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Line 6 ili Vox
Posle trosenja na gitaru konkretno, resio sam da uzmem amp.Pitam se za razliku izmedju spider 3 od 30w i od 75w.Jer nije tolika?Tj. da ne gubi na kvalitetu zvuka zbog razlike u jacini... Ja bih 30 W, za gajbu...
- mislim_stvarno
30w je vise nego dovoljno za gajbu. Ja imam od 25w, i to je preglasno za kucu, nikad ga nisam pojacao vise od 9h.
Inace, opet cu da ponovim ono sto sam cesto pisao, Roland je meni mnoooogoooo bolje pojacalo od Line6, i pre bih uzeo Cube 30(x) nego Spider III...
Inace, opet cu da ponovim ono sto sam cesto pisao, Roland je meni mnoooogoooo bolje pojacalo od Line6, i pre bih uzeo Cube 30(x) nego Spider III...
mislim_stvarno wrote:30w je vise nego dovoljno za gajbu. Ja imam od 25w, i to je preglasno za kucu, nikad ga nisam pojacao vise od 9h.
Hmmmm...

Moram pogledati i roland...
-
http://www.box.net/shared/vv520zdl5g
evo ti pojacalo za vezbu...
max 1000 din + zvucnik [ neki jeftiniji celestion ili eminence : ~50eu ili uzmes SAL zvucnik iz elemente i za manje para : ~2000din ]
nesto iverice, lepak i sharafi su jeftini , uzmes malo smirgle , mozda malo gita za drvo i ofarbas sve
evo ti pojacalo za vezbu...
max 1000 din + zvucnik [ neki jeftiniji celestion ili eminence : ~50eu ili uzmes SAL zvucnik iz elemente i za manje para : ~2000din ]
nesto iverice, lepak i sharafi su jeftini , uzmes malo smirgle , mozda malo gita za drvo i ofarbas sve