P&K Audio Pedalboard PSU (Napajanje Za Više Pedala)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: P&K Audio Pedalboard PSU (Napajanje Za Više Pedala)
sajt sa katalogom bi bio super...al kako vidim po zadnjem katalogu ima samo naziv firme, ime prezime , telefon i mail.
I jednog mog druga (a bogami i mene) zanima cijena ovog napajanja, tako da...
Kad gledam teme o Hillyjevim radovima imam osjećaj da se sve radi ilegalno, prodaje ispod tezge, plaća u novčanicama sa različitim serijskim brojevima i preuzima posle ponoći ispod mosta... Nigdje se cijene ne pominju; za taj katalog sam samo čuo, ali ne poznajem nikoga ko ga ima... Šta je ovo, neka anti-propaganda?
Ispravite me ako griješim...

Kad gledam teme o Hillyjevim radovima imam osjećaj da se sve radi ilegalno, prodaje ispod tezge, plaća u novčanicama sa različitim serijskim brojevima i preuzima posle ponoći ispod mosta... Nigdje se cijene ne pominju; za taj katalog sam samo čuo, ali ne poznajem nikoga ko ga ima... Šta je ovo, neka anti-propaganda?

Ispravite me ako griješim...

- Hillybilly
Cena ovg Pedalboard PSU-a za 5 efekata je 80 eur. Varijanta za 10 efekata je 95 eur!
Takodje ima i par novih pomagala u ponudi kao npr. Step Down Transformator 220-110V u tri velicine (u zavisnosti od snage pojacala) za sve one koji vole Americka ili Britanska pojacala koja rade na 110Vac.
Sajt je u pripremi kao i radnja! Trenutno za vise informacija mozete se obratiti na pikaudio@kbcnet.co.yu ili pikaudio@gmail.com tj. na 063/230-503!
A ubrzo cu okaciti i pdf catalog!
Takodje ima i par novih pomagala u ponudi kao npr. Step Down Transformator 220-110V u tri velicine (u zavisnosti od snage pojacala) za sve one koji vole Americka ili Britanska pojacala koja rade na 110Vac.
Sajt je u pripremi kao i radnja! Trenutno za vise informacija mozete se obratiti na pikaudio@kbcnet.co.yu ili pikaudio@gmail.com tj. na 063/230-503!
A ubrzo cu okaciti i pdf catalog!
Samo da ne bude da je ona mini-rasprava nastala zbog pogrešnog tumačenja mog posta.
Kada sam rekao izolovani izlazi, mislio sam na ovako izolovane

a ne ovako izolovane

pa puta broj pedala.

a ne ovako izolovane

pa puta broj pedala.

D' izvineš, ja sam odmah to tako i ukapirao, pa su me posle sa raspravom zbunili načisto...
Inače skroz podržavam ovu domaću inicijativu, svaka čast! Ovo stvarno fali, po prodavnicama sam ultra neredovno viđao ovakve stvari i uglavnom za neke astronomske sume.
Inače skroz podržavam ovu domaću inicijativu, svaka čast! Ovo stvarno fali, po prodavnicama sam ultra neredovno viđao ovakve stvari i uglavnom za neke astronomske sume.
Tacno.Kristijan wrote: Inače skroz podržavam ovu domaću inicijativu, svaka čast! Ovo stvarno fali, po prodavnicama sam ultra neredovno viđao ovakve stvari i uglavnom za neke astronomske sume.
Ovo je jako dobra ideja.
Da izvines i ja sam te odmah skontao ali je brat rocket poceo da prica o ground loop-ovima pa sam i ja pomislio da se o tome radi.guv'nor wrote:Samo da ne bude da je ona mini-rasprava nastala zbog pogrešnog tumačenja mog posta.
a ne ovako izolovane
pa puta broj pedala.
i BTW ne bih da kvarim zurku i da sjebavam nekome posao ali je ovo ipak malo previse novaca za napajanje koje nema nikakve zastite i ima 1A
- Hillybilly
Uredjaj ima prenaponsku zastitu, kao i topljivi osigurac unutar kucista, a sam stabilzator (3-terminal regulator napona 7809) koji je ugradjen u uredjaj u sebi ima zastite od previsoke temperature, kratkog spoja i output transistor safe operatini area protection (sta god to znacilo!?).
Licno sam ga mucio raznim mukama i moram priznati da je extremno pouzdan.
Licno sam ga mucio raznim mukama i moram priznati da je extremno pouzdan.
- sirac-šunka
- vragolan
kako je resena prenaponska zastita
A šta je ovde izolovano i od čega? Verovatno si mislio na obrnut polaritet sa plusom na šasiji pa na tu vrstu izolacije. No dobro, dalja rasprava je krenula u ispravnom pravcu jer problematika koja se postavlja kod ovakvih napajanja se odnosi na izlaze napajanja pa se misli ili na paralelno vezane izlaze kao što je ovde slučaj koliko sam shvatio ili na tranzistorima odvojene izlaze u kom slučaju problem napajanja jedne pedale se ne preslikava na ostale izlaze.guv'nor wrote:Samo da ne bude da je ona mini-rasprava nastala zbog pogrešnog tumačenja mog posta.
a ne ovako izolovane
pa puta broj pedala.
- Hillybilly
majtimika wrote:kako je resena prenaponska zastita
Varistor
sve je to lepo ali za te novce mogu da se zavrse 2 mean well napajanja od 3 A
-
a ako nisi smart guy za struju ?
Kako se kotira ovo napajanje po ceni , kvalitetu i mogucnostima u odnosu na ostala napajanja?

Kako se kotira ovo napajanje po ceni , kvalitetu i mogucnostima u odnosu na ostala napajanja?