Ali za Disdained je prava stvar
metal djitra
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- zolideathmetal
- Urednik
- Srdjan_wtf
Chekao ga ja sat vremena, i javio mi da ne moze da stigne, tako da ce review pasti sutra
Jeste, made in usa je, tamo je chovek i kupio... Ma za cepanje brutala je odlichna gitara
Naravno, sutra ce sa mnom doci iskusan gitarista Marko Vesovic. Ako mi se svidi i ako mi lezi, da on to proveri...
Jeste, made in usa je, tamo je chovek i kupio... Ma za cepanje brutala je odlichna gitara
shto da ne??? Odnesem je nekom iskusnom majstoru, uradi to bez problema, i eto ti 2 emg-a! Gitara je vec sad malo custom, ako je kupim, ima da je vremenom pretvorim u zver!ako ces da busis drvo.....
Naravno, sutra ce sa mnom doci iskusan gitarista Marko Vesovic. Ako mi se svidi i ako mi lezi, da on to proveri...
Ne mora da bude iskusan majstor, dovoljna ti je jedna CNC mašina, i za 10min je gotovo, i izgleda savršeno, bez ikakve greške... u majstore se ja ne bih pouzdao, ma kakvi bili.
A proveri zašto je prodaje.... mislim, ako je tako dobra, a samo 400eur... tu nešto smrdi.... a nemoguće je da je neck magnet u pitanju, pošto se to može lako rešiti....
A proveri zašto je prodaje.... mislim, ako je tako dobra, a samo 400eur... tu nešto smrdi.... a nemoguće je da je neck magnet u pitanju, pošto se to može lako rešiti....
- Srdjan_wtf