Tačnije, da li je moguće imati neku vrstu TubeScreamer boosta (naglašeni srednji) bez loših osobina koje drajv isporučuje kada bustuje fuzz?
Da li je to moguće postići ekvilajzerom ili će i on, isto kao i drajv, dovesti do neke vrste klipinga ili šta je već u pitanju?
Pokušaću klipom da objasnim na šta tačno mislim.
Klip se sastoji od 3 dela, u svakom delu prvo sviram samo fuzz, pa onda fuzz bustujem Duncan-ovim Pickup Boosterom, pa zatim koristim OCD kao buster.
Čućete da Duncan-ov PB bustuje fuzz bez ikakvog sopstvenog mešanja u ton, a isto tako da OCD zvuči mnogo tiše i basovitije. Istina je da su i OCD i PB namešteni da bustuju na istu glasnoću, ali OCD ga toliko "zarobi" i doda basa, da na kraju to sve ispada mnoogo tiše nego što zapravo jeste.
http://www.box.net/shared/25gxmyrzx2
Na prvom delu klipa je vol na gitari na 7-8 (tu se ne čuje toliko svo to gušenje), a ostatak je na max.
Sorry zbog ispadanja žice sa prsta u jednom trenutku i sličnih zezancija, sve je to tajna moje svirke...

P.S. Da ne mislite da je OCD odgovoran za ovakvo ponašanje, isto sam isprobao i sa TS9 i OD3. Rezultat je i dalje isti.

Edit: Čisto da ne bude zabune, booster ide iza fuzza - znači clean-slightly-mid-pronaunced-booster.