MF Feat. Doolio - The Tunnel (MF Mix)
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: MF Feat. Doolio - The Tunnel (MF Mix)
ne svidja mi se...bas....jbg,zao mi je sto je tako,a i bolje da ima malo suprotnih misljenja,ne bi valjalo da se svima svidja...

fala na komentarima:)
kako to ne bi valjalo, naravno da bi valjalo
kritikal:
a ne, to je vecna muza, znaci radimo tunel 2, 3, 4, 5, itd
kako to ne bi valjalo, naravno da bi valjalo

kritikal:
a ne, to je vecna muza, znaci radimo tunel 2, 3, 4, 5, itd

Baš zanimljiva pesma! Podseća na Lenonove radove, ali ko što reče jedan od poznatijih magova pare i magle u exYU muzičkoj industrij: "Jebo pesmu koja ne liči ninašta!"
Ozbiljno, zanimljiva mi je pesma 100%!
Već 5. put je preslušavam...

Ozbiljno, zanimljiva mi je pesma 100%!

dooo jaaajaa!
svaka čast ljudi men se sviđa jer sam u ovakvom moodu tak mi baš fino dođe!
svaka čast ljudi men se sviđa jer sam u ovakvom moodu tak mi baš fino dođe!
Jedna od desetak pjesama sa foruma koje redovno slušam (što će reći svaki drugi-treći dan /zbog tebe sam mamuran, svaku drugu-treću noć ja te zovem upomoć
/ ). 

E jbg nismo trebali da je stavimo na download, mogli smo je prodati sad bi ziveli ko kraljevi
Frkadela, hoces ovu pesmu u boljoj produkciji ? samo 100e

Frkadela, hoces ovu pesmu u boljoj produkciji ? samo 100e

Jedino ako se grupa raspadne, pa izdate digitalno remasterizovani box set koji će objediniti ovu pjesmu kakva je sad, zatim digitalno obrađenu, onda radio verziju, pa club mix, pa DJ Komarac mix, pa instrumental...Critical wrote:Frkadela, hoces ovu pesmu u boljoj produkciji ? samo 100e
Uglavnom, slično kao što radi Vlado Georiev, da ti ne objašnjavam...
TO vrijedi 100e! A ovako, sama pjesma, možda nekih 6.99$, ali ni dolar-centa preko toga.

Prvo slušanje - Lepo, baš lepo. Sve mi se sviđa kako je odrađeno, celokupni trip je skroz na mestu.
Jedino što me je malo omelo u slušanju je bubanj koji me je par puta ubo prstom u oko, ali sem tih par prelaZčića i sinkopica, sve ostalo je apsolutno kewl!

Jedino što me je malo omelo u slušanju je bubanj koji me je par puta ubo prstom u oko, ali sem tih par prelaZčića i sinkopica, sve ostalo je apsolutno kewl!

haha,ovo je dulijev glas?
mislio sam da je dublji,onako bas dubok..
super je stvar,ozb... 

Jeste kad priča, ja sam se malo iznenadio kad sam razgovarao sa njim. 
Što se tiče pjesme, meni su glas i akustara sjajni. Reverba taman kol'ko treba... Bas i bubanj nisam mnogo studirao niti sam se udubljivao, prilično su solidno odrađeni.
Uglavnom, čekamo novi hit!

Što se tiče pjesme, meni su glas i akustara sjajni. Reverba taman kol'ko treba... Bas i bubanj nisam mnogo studirao niti sam se udubljivao, prilično su solidno odrađeni.
Uglavnom, čekamo novi hit!

nemam net pet dana i dodjem i prijatno se iznenadim:)))
fala drugari, izgleda da se pjesmica u globalu svidja ljudima, do jaja:)
dubok mi je glas dosta, ko sto rece frkadela, kad pricam, ali ono, ovde je onako, srednje, a na onoj gej pesmici (lost se zove, ima je negde po forumu) mi je skroz gej i visok, tako da ono, zavisi od kompozicije:)))
kritikale, ocekuj tekstic neki uskoro, tipa 5-6 dana, eto nama radosti, osecam se tekstuozno nesto:)
e bogami, iako smo sad u nekim pro-pain ritam nereda pantera vodama, moracemo s vremena na vreme izgleda i ovakve stvari da izbacujemo, raji se svidja
fala drugari, izgleda da se pjesmica u globalu svidja ljudima, do jaja:)
dubok mi je glas dosta, ko sto rece frkadela, kad pricam, ali ono, ovde je onako, srednje, a na onoj gej pesmici (lost se zove, ima je negde po forumu) mi je skroz gej i visok, tako da ono, zavisi od kompozicije:)))
kritikale, ocekuj tekstic neki uskoro, tipa 5-6 dana, eto nama radosti, osecam se tekstuozno nesto:)
e bogami, iako smo sad u nekim pro-pain ritam nereda pantera vodama, moracemo s vremena na vreme izgleda i ovakve stvari da izbacujemo, raji se svidja

Evo i ja da kazem da mi se skroz svidja pesma, vec je cetvrti put slusam
,zaredom
.Oni harmonici na pocetku ,nista vise ne volim neko kad ih cujem u pesmi... I ne znam, kako je slusam sve mi western neki u glavi ,revolveri, obracuni u 12 popodne,i onaj busen sto se okrece a vetar zvizdi
...

eo tema se ponovo pokrenula, ja pesmu polako zaboravio... kao aj da je pustim, da se prisetim... i aaaaaaaaaaaaaaargh... kako je dobra, majku joj njenu! ponovo sam se navukao... stvarno ljudi, svaka vam cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast! svaka cast!
dulija na evroviziju!

jos jednom - ultra mega giga strava pesma... unikatna, nije jedna od onih "how to write a song" pesama, a danas samo take prave(mislim na domacu projizvodnju), sa "how to write a song" tekstom... nego je bas unikatna...

dulija na evroviziju!

jos jednom - ultra mega giga strava pesma... unikatna, nije jedna od onih "how to write a song" pesama, a danas samo take prave(mislim na domacu projizvodnju), sa "how to write a song" tekstom... nego je bas unikatna...

e pa do jaja:)
posto vidim da vam se svidjaju te gej stvari, reko da izvadim neke pokusaje iz naftalina, pa ako neko oce da se bavi sviracko-produkcijskim poslom, neka slobodno drnda:)
recimo, ona moja najgej, lost, uradio sam nekad davno redux u smislu dzitre i vokala, pri cemu je dzitra, kontam, prilicno neupotrebljiva, mada, ko ce ga znati, ima ovde gotivnih producenata. vokal je standardno krs snimljen i malo je promukao, sto je valjda okej, jer me bolelo grlo, al valjda i to ima neki smek:) al barem imam dva fajla, dzitru i vokal posebno, a i znam bpm, pa cete moci, ako budete teli, naravno, da se zezate i snimate svoje dzitre, bubnjeve i slicno...
elem, sklopljeno:
http://www.box.net/shared/mt12vf72ob
nesklopljeno:
http://www.box.net/shared/1votcf3t6z
http://www.box.net/shared/uhffb1grbg
pa se zezajte ako ocete, ako ne, onda nemojte:)))
posto vidim da vam se svidjaju te gej stvari, reko da izvadim neke pokusaje iz naftalina, pa ako neko oce da se bavi sviracko-produkcijskim poslom, neka slobodno drnda:)
recimo, ona moja najgej, lost, uradio sam nekad davno redux u smislu dzitre i vokala, pri cemu je dzitra, kontam, prilicno neupotrebljiva, mada, ko ce ga znati, ima ovde gotivnih producenata. vokal je standardno krs snimljen i malo je promukao, sto je valjda okej, jer me bolelo grlo, al valjda i to ima neki smek:) al barem imam dva fajla, dzitru i vokal posebno, a i znam bpm, pa cete moci, ako budete teli, naravno, da se zezate i snimate svoje dzitre, bubnjeve i slicno...
elem, sklopljeno:
http://www.box.net/shared/mt12vf72ob
nesklopljeno:
http://www.box.net/shared/1votcf3t6z
http://www.box.net/shared/uhffb1grbg
pa se zezajte ako ocete, ako ne, onda nemojte:)))