Kupio sam polovnu pacifiku 012, i posto sam se konacno setio jednog prijatelja koji se zeza sa gitarama godinama, bio sam malo kod njega
a bogami i pozajmio pojacalo na neko vreme da malo drndam. Prezadovoljan sam (obzirom na kintu koji sam dao), ovaj moj drug kaze da je gitara
njen zvuk ok, tako da sam dobro proso. Meni super zvuci, volem klin zvuk sa malo reverba to mi je onako vrh za sad, distorzije i ostale pederajke
mi malo ubivaju poentu (subjektivna stvar, opet za sad).
Elem, bond malboro... (kad sam vec kucao post da i pitam nesto..

u zvucnu kartu. Isprobavao sam Guitar rig i Amplitube u x verzija. Bolje mi nekako zvuci Amplitube, manje susti, svetliji je nekako i kao mi malo dodje ispraniji zvuk.
Al sve u svemu sviranje q, u odnosu na zvuk koji sam sa ove iste gitare cuo sa pojacala. Bilo kako bilo ova kombinacija mi za sada fenomenalno vrsi poso.
Zveknem sluske u komp opalim simulaciju Fender pojacala iz 60 i neke i pichim i ok je. Samo smara malo, mora da se savijam oko stola za komp kablovi mi se petlaju oko
glave i nogu..
Tedoh da pitam (trenutno nemam nameru da kupujem pojacalo), ako kupim neki efekt procesor, ima recimo nekih modela Digitech, ili Korg za po 60-70e, i ubodem se gitara-proc-sluske u njega
kolko se to bolje (mislim na shum, i cistocu zvuka i globalno uopste) cuje nego ista ta gitara kroz Amplitube? Neko ko ovo koristi pa bode slusalice u njega nesto da otkuca bilo bi super.
Najvise me zanima znaci da na slusalicama cujem ono sto sviram (nista svirke, nastupi..).
Poz